Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Forsyningstilsynet søger økonom til analyser af ikke-konkurrenceudsatte virksomheder

Forsyningstilsynet

Fuldtidsstilling

Vil du være med til at gennemføre analyser og monitorere udviklingen i energisektoren, og har du lyst til at udvikle og implementere metoder og modeller til regulering af naturlige monopoler? Så har du muligheden for at blive en del af en dynamisk organisation med alsidige opgaver og gode kollegaer. 

Spændende rolle i analyser og i reguleringen af energivirksomheder 

Ønsker du at arbejde med økonomisk regulering af monopoler – en regulering der giver forsyningerne incitamenter til samme omkostningseffektivitet, som andre virksomheder har under effektiv konkurrence, og til at finde løsninger der tager samfundsmæssige hensyn? Som økonom i Forsyningstilsynet er du med til at omsætte love og regler til rammer, der tilskynder energiforsyningerne til at levere høj forsyningssikkerhed, grøn omstilling og innovation, samtidig med, at energiforsyningerne er effektive og sætter lave priser samt rimelige vilkår for forbrugerne. 

Vi kan tilbyde en stilling med opgaver, der kræver et højt fagligt niveau, og som giver indsigt i økonomiske forhold, rammevilkår og øvrige mekanismer i reguleringen af naturlige monopoler. Som vores nye kollega vil du komme til at beskæftige dig med analyser og monitorering af udviklingen i sektoren og arbejde med en bred vifte af opgaver, herunder fastsættelse af indtægtsrammer, vurdering og godkendelse af investeringer.  

I Center for Økonomisk Regulering af Net får du 20 kollegaer, der hovedsageligt er økonomer og jurister.  

Fagligt stærk økonom 

  • Du er uddannet cand.polit., cand.oecon., cand. scient. oecon. eller har en lignende samfundsfaglig uddannelse med stærke analysekompetencer. 
  • Du er analytisk tænkende, og du arbejder med en høj grundighed og er i stand til at se problemstillinger fra flere forskellige vinkler, ligesom du hurtigt formår at sætte dig ind i nye fagområder. 
  • Du har interesse for energisektoren og ser en positiv udfordring i at arbejde sammen med andre faggrupper, og du trives med at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi, jura, teknik og politik og med tæt kontakt til energisektoren og interesseorganisationer. 
  • Du har gode formidlingskompetencer mundtligt såvel som skriftligt. 
  • Som person er du i stand til at tænke kritisk, have fokus på detaljen og de bagvedliggende politiske processer. 
  • Du er vant til at indgå i tæt samarbejde med kollegaer, men kan ligeledes arbejde selvstændigt. 

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling 

I Forsyningstilsynet er vi ca. 100 engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning. I fjerde kvartal 2019 flytter vi til nye, flotte omgivelser i Frederiksværk.  

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv. 

Interesseret? 

Har vi fanget din interesse, så tøv endelig ikke med at søge stillingen gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse. 

Ansøgningsfrist: 24. maj 2019. Der indkaldes løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.  

Tiltrædelse snarest muligt. Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold. 

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne kontorchef Thorbjørn Nejsum på telefon 4171 5430 eller e-mail thne@forsyningstilsynet.dk eller specialkonsulent Martin Hjelmsø på telefon 4171 5366 eller e-mail mghj@forsyningstilsynet.dk

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Forsyningstilsynet

Geografi

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Ansøgningsfrist

24 maj 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online