Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonomistuderende til finansafdelingen hos SteelSeries Aps

SteelSeries Aps

Om jobbet

SteelSeries Aps søger en studentermedhjælper til en deltidsstilling i vores økonomi- og regnskabsafdeling, der har gå-på-mod og lærelyst, og som er opsat på at lære forskellige aspekter af økonomi- og regnskabsfunktionen.

Opgaverne vil blive tilpasset dine kvalifikationer og vil typisk omfatte:

  • Håndtering og kontrol af firmaets MasterCard omkostninger via expense system

  • Løbende afstemning af MasterCard kontoen

  • Admin opgaver som fx bistå assistance til brugerne, oprettelse og vedligeholdese af brugere

  • Bogføring og arkivering af færdiggjorte MasterCard rapporter

  • Kontrol af dokumentation og pre-approvals af cash expenses fra US

  • Diverse ad hoc og månedsluk opgaver

Hvem er du?

Du er i starten på en økonomisk uddannelse (stud.polit, stud.oecon.agro, HA eller lign.), med interesse for økonomi og finans. Du er god til at samarbejde og har lyst til at være en del af teamet. Du trives med ansvar og kan arbejde selvstændigt, men er ikke bleg for at søge hjælp når det er nødvendigt. Da største delen af vores kollegaer er udenlandske foregår kommunikationen på engelsk, du skal derfor ikke være bange for at kunne ringe folk op eller tage en snak med dem når de besøger kontoret.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Du har fokus på detaljer, er vedholdende og arbejder struktureret

  • Du er fleksibel i forhold til yderligere timer ved behov og omkring årsregnskab og månedsluk

  • Du er hurtig til at lære nye IT programmer

Hvem er vi?

SteelSeries Aps udvikler high-perfomance gaming udstyr som headset, mus, keyboard og musemåtter, der er brugt af de mest top professionelle gamere på verdensplan. Vi er en international organisation med ca 180 ansatte fordelt på 15 lande, med kontorer i både Taipei, Chicago og København. Kontoret i København ligger på Dirch Passers Alle, lige ved Flintholm station og huser omkring 30 ansatte.

Du vil indgå som en del af finansafdelingen i København, hvis team består af 5 personer. Vores primære opgaver er at være primus motor for hele virksomheden, og sørge for at økonomien fungerer. Vi er et team præget af stort engagement, høj faglighed og en positiv tilgang til udfordringer. Vores omgangstone er ligefrem og uformal, og vi lægger stor vægt på, at det sociale møder det faglige niveau.

Søg stillingen

Send din ansøgning på jobs-emea@steelseries.com, og noter i emnefeltet at du søger student stillingen. Din ansøgning med CV og karakterudskrifter skal være modtaget senest mandag den 31. maj 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 24/25.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Corporate Finance Director Anita Figgé på  tlf. 25 48 90 09.

Arbejdstiden forventes at være mellem 15-20 timer om ugen og vil blive aftalt ved ansættelsen. Der tages naturligvis hensyn til eksamensperioder og ferie, når din arbejdstid tilrettelægges.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

SteelSeries Aps

Geografi

Frederiksberg

Ansøgningsfrist

31 maj 2019

Søg jobbet

jobs-emea@steelseries.com