Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Data scientist til HBS

Højbjerre Brauer Schultz

Fuldtidsstilling

Vil du arbejde med data science, som præger velfærdssamfundet?

​Så er du måske vores nye kollega. Vi bruger data og dataanalyse til at levere viden, der kan udvikle og fremtidssikre velfærdssamfundet. Og det gør vi med stor succes. Derfor udvider vi vores data science team og er på udkig efter dygtige medarbejdere, som brænder for at arbejde med data.

​Om dig

​Du har en relevant uddannelsesbaggrund (fx cand.polit., cand.oecon., ph.d. eller er uddannet fra fx CBS, DTU eller DIKU).

​Du er god til at arbejde med data, kan din statistik og vil gerne anvende din faglighed til skabe værdi for vores kunder. Det vigtigste er, at du er skarp på data og ønsker at blive dygtig til data science. Du har gerne kendskab til et eller flere af følgende områder:

 • Programmering i Python, R eller lignende
 • Superviserede machine learning modeller såsom gradient boosting og neurale netværk
 • Metoder til at udvælge og teste modeller
 • Natural Language Processing metoder, fx TF/IDF, Word2Vec, LSTM
 • Web og data scraping
 • Datavisualisering, fx i Tableau eller Power BI
Vi prioriterer derudover et uformelt og sjovt arbejdsmiljø højt og sætter pris på at du er en god kollega og har gode samarbejdsevner.

​Om jobbet 

​Du bliver en del af vores eksisterende data science team og vil medvirke til at løse løbende udviklings- og driftsopgaver. Du bliver kastet ud i en bred vifte af dataopgaver, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger både i og uden for vores data science team.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Udvikling af datamodeller til evaluering og forudsigelser af alt fra valg af telefonabonnement til hvor virksomheder mangler arbejdskraft.
 • Udvikling af vores AI-modeller til forståelse af tekster
 • Projektlederansvar for større og mindre dataopgaver.
 • Inddragelse i kunde og salgsaktiviteter
 • Bistå med løbende udvikling af de online dataprodukter, vi stiller til rådighed for vores kunder

Hvad tilbyder vi?

Du får et job hvor du kan skabe værdi med din faglighed. Du vil få en stejl læringskurve, men du vil løbende få sparring med kolleger og kompetenceudvikling. Vi udvikler os hele tiden og samarbejder med førende forskere fra blandt andet DIKU og KU.

Vores arbejdstempo er ofte højt, og du vil med garanti blive udfordret, men uanset hvor travlt vi har, så hjælper vi hinanden. Vi tilbyder samtidig en arbejdsplads med en fri og uformel omgangstone, hvor vi har det sjovt, og hvor der er højt til loftet.

Desuden tilbyder vi en attraktiv ansættelsespakke med bonusordning og fleksibilitet i forhold til arbejdstider. 

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning så hurtigt som muligt, men senest mandag den 3. juni 2019. Send ansøgning med CV og eksamensudskrift til ah@hbseconomics.dk og mærk ansøgningen #Data scientist. Spørgsmål kan rettes til partner Andreas Højbjerre på 2021 3953 eller ah@hbseconomics.dk.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Højbjerre Brauer Schultz

Geografi

Frederiksholms Kanal 1, 2. sal, 1220 København

Ansøgningsfrist

03 juni 2019

Søg jobbet

ah@hbseconomics.dk