Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Projects & Product Development i København

Nykredit

Brænder du for at sætte dine analytiske kompetencer i spil? Og kunne du tænke dig et fagligt udfordrende studiejob og en karriere i bevægelse?

Udfordrende analyseopgaver
Vi kan tilbyde dig et alsidigt og udfordrende studiejob med arbejdsopgaver inden for analyse og rapportering. Du får en plads i et miljø med gode faglige udviklingsmuligheder, hvor du konstant vil møde nye udfordringer og indgår i teamet på lige fod og i tæt samarbejde med afdelingens analytikere og specialister. Hos os får du et stort ansvar helt fra starten.
 
Dine arbejdsopgaver vil være alsidige og omfatter bl.a.:

  • analyse og rapportering vedr. finansielle instrumenter
  • analyse af data - herunder kundetilfredshedsdata samt forretningsunderstøttende analyser
  • udvikling samt udførelse af controllingrelaterede opgaver
  • deltagelse i udvikling og test af nye rapporter til brug i afdelingen Corporates & Institutions
  • varetagelse af løbende driftsopgaver, ad hoc-analyseopgaver og understøttelse af afdelingens øvrige medarbejdere.

Du har høj faglighed og en stærk talforståelse

Vi forestiller os, at du uddannelsesmæssigt har to til tre år tilbage af studiet og planlægger at læse en relevant økonomisk kandidat. Du har som person en skarp analytisk sans, en stærk talforståelse og et teoretisk kendskab til den finansielle sektor. Yderligere har du fokus på detaljen, arbejder struktureret og er god til at kommunikere skriftligt såvel som mundtligt. Det er et krav, at du har stor erfaring med Office-pakken - særligt Excel. Den rette kandidat til jobbet har ligeledes grundlæggende kendskab til Power BI samt VBA.

Selvstændig, initiativrig og engageret

Vi lægger stor vægt på frihed under ansvar, så det er vigtigt, at du selv tager initiativ og arbejder selvstændigt. Men samtidig evner du at indgå i et arbejdsfælleskab, hvor koordinering og prioritering af arbejdsopgaver er en vigtig faktor i det daglige.

Arbejdstiden er 15 timer om ugen og inkluderer en høj grad af fleksibilitet fra begge parter. Din uddannelse er vigtig for os, så vi er naturligvis fleksible, når du har travlt på studiet. Ligeledes forventer vi fleksibilitet fra din side i forhold til presserende opgaver og projekter.
 
Din nye arbejdsplads

Du bliver en integreret del af Projects & Product Development, der er en forretningsunderstøttende enhed for de kundevendte enheder i Corporates & Institutions. Vi har bl.a. ansvaret for udvikling og forvaltning af finansielle instrumenter i Banking, og vi udarbejder analyser til brug for ledelse og rådgivere. Derudover har vi ansvaret for at drive projekter på tværs af Nykredit. Der er pt. otte medarbejdere i Projects & Product Development.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

22 maj 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online