Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Vurdering Erhverv i Taastrup

Nykredit

Er du serviceminded og struktureret? Trives du med at arbejde med korte deadlines? Og har du lyst til at arbejde med ejendomsmarkedet? Så er du måske vores nye studentermedhjælper. 

Alsidige drift- og supportopgaver
Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • deltage i udarbejdelsen af beregning af forbedringstillæg for andelsboliger
  • modtage og klargøre vurderingsopgaver
  • vedligeholde databaser
  • lave diverse ad hoc-opgaver.

Du er struktureret og analytisk, og så forholder du dig kritisk til tingene 
Du er ambitiøs, serviceminded og god til at skabe overblik. Vi forestiller os, at du studerer på en relevant økonomisk uddannelse som stud.polit., stud.scient.oecon., HA/stud.merc. eller tilsvarende og har minimum 2 år tilbage af din uddannelse. Du har erfaring med anvendelse af Microsoft Office-pakken - særligt Excel. 

Serviceminded og ansvarsfuld student 

Du er udadvendt, fleksibel og i stand til at arbejde selvstændigt med dine opgaver, ligesom vi forventer, at du har præcision og ansvarsfølelse for både dine egne og for teamets fælles opgaver. Det er desuden vigtigt, at du er i stand til at håndtere nye IT-systemer og rutineprægede opgaver samt har god ordenssans. Som person er du serviceminded og let at omgås. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere job og har vist gode koordinerings- og samarbejdsevner, da jobbet indebærer tæt samarbejde med dine kolleger i afdelingen.
 
Din nye arbejdsplads

Vurdering Erhverv udarbejder vurderinger af alle slags erhvervsejendomme og består af 36 vurderingsspecialister, hvoraf 15 har kontor i Taastrup.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

Taastrup

Ansøgningsfrist

23 maj 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online