Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Kreditsekretariatet

Nykredit

Er du omhyggelig, struktureret og analytisk stærk? I Kreditsekretariatet søger vi en studentermedhjælper, som skal assistere kollegerne i porteføljeteamet. 

Vil du bidrage til strategisk kreditporteføljestyring? 
I Kreditsekretariatet arbejder vi for, at Nykredits kreditporteføljestyring bliver en central del af direktionens og bestyrelsens værktøjer til at monitorere og styre Nykredits risikoappetit på kreditområdet. Vi skal desuden give væsentlige og relevante input til den strategiske ledelse af Nykredits udlånsforretning.

Et spændende studiejob, hvor dine primære opgaver bliver at: 

  • bistå med udarbejdelse af branche- og kreditanalyser herunder databearbejdelse i SAS og tabeller i Excel og Power BI
  • deltage i udarbejdelsen af den løbende rapportering
  • være ansvarlig for dataleverancer af KPI-mål
  • bidrage til løbende udviklingsopgaver
  • være superbruger på værktøjer til datafangst og –analyse.

Teknisk stærk student

Vi forestiller os, at du er godt i gang med andet eller tredje år af en videregående økonomisk uddannelse, hvor du har stiftet bekendtskab med finansielle problemstillinger. Du er kommunikativt og analytisk stærk, og det falder dig helt naturligt at tage ansvar for dine opgaver. Derudover har du stærke IT-kompetencer og har lyst til at fordybe dig i data. Du er vant til at arbejde med Office-pakken særligt med fokus på Excel samt PowerPoint. Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab til SAS og Power BI, dog er dette ikke et krav. 
 
Udadvendt og dygtig til at samarbejde
Af person er du serviceminded og har en analytisk og systematisk tilgang til dine opgaver. Ligeledes er du udadvendt og har gode samarbejdsevner, som kombineret med dit gåpåmod gør, at du er frisk på en stejl læringskurve og en bred vifte af forskelligartede opgaver inden for Kredit.
 
Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et team på seks medarbejdere, hvor du vil indgå fast i teamets dagligdag. Du vil få ansvar for faste driftsopgaver, men der vil også være rig mulighed for at deltage i løbende ad hoc-opgaver. I Kreditsekretariatet er der i alt tre studentermedhjælpere. Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen, og der er mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder og ferier.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

30 maj 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online