Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Center for Sygehuspolitik i Sundheds- og Ældreministeriet

Sundheds- og Ældreministeiet

Vil du udfordres i en hverdag tæt på den politiske dagsorden? Er du både analytisk stærk og hjælpsom med blik for, hvad der skal til for at få en opgave løst – og er du nysgerrig på sundhedsområdet? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Center for Sygehuspolitik?
Om os
I Center for Sygehuspolitik beskæftiger vi os med den overordnede udvikling af sundhedsvæsenet. Opgaverne omfatter bl.a. politikudvikling inden for det nationale kvalitetsprogram, specialeplanlægning, lægedækning, kræftbehandling, hjerteområdet, akutberedskab og sygehuslovgivning, fx ret til hurtig udredning og behandling.

Du bliver en del af et center i Sundheds- og Ældreministeriets departement med i alt ca. 13 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver
Du kommer til at bidrage til den faglige og politiske proces på et højaktuelt velfærdsområde med stor politisk bevågenhed. Vi har en varieret arbejdsdag, og du skal være indstillet på opgaver med korte frister. Til gengæld lover vi dig en stejl læringskurve og et stort ansvar.

Vi har brug for en studentermedhjælper, der kan hjælpe med administrative opgaver, kommunikationsopgaver samt udarbejdelse af faglige notater. Du skal blandt andet bidrage til ministerbetjeningen ved at koordinere høringer, rapporter og bestillinger m.v., forberede og tage referat af møder, bidrage til besvarelser af Folketingsspørgsmål, besvare henvendelser fra borgere og organisationer samt håndtere diverse praktiske ad hoc opgaver.

Du vil blive en del af et engageret og fagligt miljø med mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vi sætter stor pris på, at du er initiativrig og bruger dine egne erfaringer til at komme med ideer til, hvordan en given opgave kan løses.

Din uddannelse og dine kvalifikationer
Du er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, fx er du stud.scient.pol., stud.jur., stud.polit./oecon., stud.scient.san.publ. eller lignende. Du ønsker at opnå erfaring med at arbejde i et departement, og du har interesse for sundhedsområdet.

Vi forventer, at du
• er fagligt og analytisk stærk
• er serviceminded og med på at hjælpe med stort og småt
• vil bidrage med nye tanker og ideer
• arbejder selvstændigt, tager ansvar og initiativ
• har gode skriftlige evner og blik for detaljen
• er en holdspiller, er engageret og har et godt humør

Om ansættelsen
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende timelønnede.

Der er tale om en deltidsstilling på 15 timer om ugen, der tilrettelægges fleksibelt i forhold til undervisning og dine eksamensperioder.

Kontakt os gerne 
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til kontorchef Lene Brøndum på 22 50 25 56.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 23.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Sundheds- og Ældreministeiet

Geografi

Holbergsgade 6, København

Ansøgningsfrist

31 maj 2019

Søg jobbet

Lene Brøndum på 22 50 25 56.