Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedarbejder til Finans Danmarks Analyseafdeling

Finans Danmark

Har du travlt med at læse til eksamen, men vil også gerne have et spændende og varierende studiejob, hvor du får bred indsigt i den finansielle sektor? Så brug lige et par minutter på at læse dette opslag.

Vi søger en studentermedarbejder, der læser økonomi, og har lyst til at arbejde med opgaver inden for analyse af bankøkonomi, finansiel regulering og privatøkonomi.

Om jobbet
Som studentermedarbejder i Finans Danmark beskæftiger du dig med aktuelle emner i den finansielle sektor, i den politiske debat og ikke mindst i medierne. Det kan fx være emner som erhvervslivets investeringer, danskernes privatøkonomi eller konsekvensanalyser af politiske forslag med øje for både danske familier, bankerne samt det danske samfund i bredere forstand.

Dine arbejdsopgaver varierer, og består bl.a. af at indsamle og udarbejde forskellige statistikker og input til nyhedsartikler. Du bidrager også til større analyseopgaver på det samfundsøkonomiske og finansielle område, herunder registeranalyser. 

Om dig
Du har en generel interesse for samfundet, gode analytiske evner, er udadvendt, initiativrig og god til at sætte dig ind i nye områder og trives i øvrigt med udfordrende opgaver.

Vi forestiller os, at du er stud.polit./oecon. eller læser anden relevant uddannelse. Du har flair for tal og talent for analytisk arbejde og stærke it-kundskaber. Du er desuden erfaren bruger af Excel. Kendskab til et statistikprogram som fx Stata er en fordel.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og afvekslende studiejob, hvor du vil få styrket dine analytiske kompetencer og få god praktisk erfaring at supplere din uddannelse med.

Du bliver en del af en engageret studenterstab bestående af syv studenter i hele Finans Danmark. Alle med økonomisk baggrund. Du kommer til at indgå i afdelingen ’Regulering og Analyser’. Her får du dygtige kolleger med højt fagligt fokus og et godt socialt sammenhold.

Den ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt 12-16 timer pr. uge, og der vil blive taget hensyn til undervisning, eksamen mv.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte cheføkonom Niels Arne Dam på 3370 1122.

Da du sikkert har travlt med at læse til eksamen, så send blot dit cv og karakterudskrift. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende en ansøgning, men det er ikke et krav. Vi kontakter løbende interessante ansøgere og sidste ansøgningsfrist er den 31. maj 2019.

Stillingen ønskes besat hen over sommeren, og bliver det dig, vi ansætter, aftaler vi den nærmere startdato med dig, så det passer med dine sommerferieplaner.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Finans Danmark på www.fida.dk

Finans Danmark er den samlende interesseorganisation for banker, realkreditinstitutter, investeringsfonde og kapitalforvaltere i Danmark. Vi arbejder for – og er del af – et samfund rigere på muligheder. Læs mere her www.finansdanmark.dk/strategi

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives, udvikles og udfordres. Vi kan derfor uden at blinke love engagerede og gode kolleger i et godt fagligt og socialt miljø, hvor alle løfter spændende og udfordrende opgaver, der spiller en afgørende rolle for den finansielle sektor.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Finans Danmark

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

31 maj 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online