Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student med interesse og talent for programmering til datateam

Beskæftigelsesministeriet

Har du uínteresse og talent for programmering? Og vil du være med til at vedligeholde og udvikle statistikker til vores statistikbank jobindsats.dk, imens du får en masse erfaring med programmering i SAS, SQL og Pytjon undervejs? Så er du måske vores nye student til datateamet i Center for Viden og Analyse.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

Udvikling og vedligeholdelse af målinger til jobindsats.dk  

Du vil blive en del af datateamet i Center for Viden og Analyse. Datateamet har ansvaret for at indsamle, bearbejde og præsentere data og statistikker til brug for beregninger, opfølgning og analyser, f.eks. om jobcentrenes beskæftigelsesindsats på bl.a. Jobindsats.dk.  

Dine opgaver vil bl.a. være at:  

 • anvende SAS-, Python- og SQL-programmering i relation til udvikling af nye målinger og vedligeholdelsesopgaver  
 • hjælpe teamet med foranalyser og øvrige dataudtræk, der kan bidrage til teamet og centerets sager til øvrige kontorer, direktionen og departementet  
 • bistå i udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation  
 • varetage faste driftsopgaver, herunder den løbende drift og test af målinger til Jobindsats.dk.  

 Som student i datateamet vil du ligeledes få mulighed for at arbejde med vedligeholdelse og videreudvikling af eksisterende samt nye it-løsninger. Disse løsninger vil oftest medføre opgaver med hensyn til implementering såvel som support samt dialog med eksterne konsulenter med henblik på sparring i forhold til datadrevne løsninger.  

Bliv vores nye kollega  

Vi forestiller os, at du:  

 • læser din bachelor eller kandidat indenfor datamatik, datalogi, matematik, økonomi eller anden relevant uddannelse  
 • har interesse og flair for programmering, it og udvikling  
 • er fagligt stærk og har interesse for arbejdsmarkedspolitik  
 • har en analytisk og systematisk tilgang til opgaverne  
 • er grundig, kan arbejde selvstændigt og samarbejde med andre  
 • er stabil og kan møde til aftalte tidspunkter  
 • kendskab til Python, SAS eller lign. programmeringssprog vil være en fordel.

Vi finder løsninger sammen  

Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt. Arbejdstiden tilpasses dit studie, og der tages hensyn til eksamensperioder.  

Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.  

Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Njalsgade 72A, 2300 København S. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Beskæftigelsesministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

19 maj 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online