Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Assisterende analytiker til Global Macro & Strategy i Nykredit Markets

Nykredit

Interesserer du dig for samspillet mellem global makroøkonomi, international politik og de finansielle markeder? Og ønsker du et spændende studiejob i en Markets-funktion med fysisk placering direkte på Nykredits trading floor?

Studiejob i spændfeltet mellem makroøkonomien og de finansielle markeder
Afdelingen har ansvaret for Nykredits dækning af udviklingen i den globale økonomi og på internationale markeder og herunder formuleringen af bankens syn på globale renter, valutakurser, råvarer og aktiemarkeder. Teamet udarbejder på baggrund heraf Nykredits investeringsstrategier og anbefalinger. Produktionen inkluderer alt fra kommentarer på nøgletal til økonomiske- og politiske begivenheder og længere analyser til præsentationer og foredrag.

Vi tilbyder dig et job i et spændende fagligt miljø
…hvor du får mulighed for at komme tæt på anvendelsesorienteret økonomisk og markedsrelateret analyse. Arbejdet består i at assistere analytikerne i teamet med at undersøge økonomiske spørgsmål via indsamling eller analyse af data. Du vil også bistå i arbejdet med at opstille nye modeller, der kan supplere den eksisterende analytiske værktøjskasse i afdelingen. Jobbet indeholder også mere administrative opgaver. Derudover vil din rolle afhænge af din kunnen og dine ambitioner, men i takt med din udvikling vil du løbende få tildelt selvstændige analyseopgaver.

Vi forestiller os, at du mindst er på andet år af en videregående økonomisk uddannelse som fx polit eller HA (mat) og har opnået resultater i den høje ende af skalaen. Da der vil være skriftlige opgaver (morgenkommentarer mv.), er det et krav, at du er skriftligt velformuleret. Desuden vil mange opgaver også involvere databehandling, så erfaring med Excel er påkrævet. Kendskab til programmering i fx VBA og R er et plus. I relation til de administrative opgaver er ordens- og kvalitetssans afgørende.

Du er interesseret i internationale forhold og markeder, videbegærlig og ansvarsbevidst
Du følger med i, hvad der sker i verden omkring os. Du har nemt ved at sætte dig ind i nye opgaver og har et højt kvalitetsniveau. Samtidig har du et åbent sind og et ønske om at udvikle dig og lære nye ting. Den ugentlige arbejdstid er på gennemsnitligt 15 timer, og vi er selvfølgelig indstillet på fleksibilitet i eksamensperioder, ligesom vi forventer, at du er fleksibel i forhold til deadlines og lignende hos os.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt senioranalytiker Frederik Romedahl, 44 55 29 24 eller afdelingsdirektør Frederik Engholm, 44 55 13 14. 

Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

20 juni 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online