Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til P/L Reporting i Group Finance & Investments, København

Nykredit

Interesserer du dig for handel med finansielle instrumenter? Vil du være en del at teamet, som leverer det daglige regnskab for Markets & Treasury gennem konsistent og effektiv rapportering? Du får samtidig mulighed for et godt springbræt til din videre karriere i den finansielle sektor. 

Dit kommende job
Stillingen giver dig mulighed for at lære, hvorledes en Markets- & Treasury-funktion fungerer med udgangspunkt i den regnskabsmæssige synsvinkel. Du vil være i tæt dialog med dealere og porteføljemanagere for at sikre en effektiv og rettidig rapportering. Til udarbejdelsen af regnskabet benyttes blandt andet de prisningsmodeller, som anvendes i front office.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • At udarbejde det daglige regnskab i Markets & Treasury
  • Opfølgning på resultatet i Markets & Treasury
  • At effektivisere regnskabsprocessen
  • Afstemning og kontrol af regnskabet
  • At hjælpe analytikerne med projekter og ad hoc opgaver.

Som følge af din kompetenceudvikling vil du få mere og mere ansvar.

Du er detaljeorienteret, struktureret og ansvarsbevidst
Du har fokus på detaljen og har en stærk sans for kvaliteten af det arbejde, du udfører. Du er struktureret og evner at arbejde selvstændigt. Du er analytisk i din tilgang til opgaveløsninger. Af natur er du meget nysgerrig, hvilket betyder, at du gør en dyd ud af at forstå aktuelle opgaver såvel som problemstillinger. Ligeledes har du det godt med at tænke nyt og søge viden.

Vi forestiller os, at du er i gang med 2. eller 3. år af en økonomisk videregående uddannelse, f.eks. stud.polit., stud.oecon., stud.scient.oecon eller stud. HA. Derudover har du interesse for finansiering, regnskab og programmering samt værdiansættelse af finansielle instrumenter og udviklingen på de finansielle markeder. Vi forventer, at du har masser af gåpåmod og drive. Erfaring med SAS, SQL eller VBA vil være en fordel.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af studenterteamet på 3 personer i afdelingen, som står for den daglige rapportering. I afdelingen har vi meget fokus på sparring samt faglig og personlig udvikling, og i Nykredit anderkender og værdsætter vi vores medarbejdere for ambitioner og en ekstra indsats, og der vil være masser af muligheder for udvikling. Vi er beliggende på Kalvebod Brygge i København.

Arbejdstiden er på ca. 15 timer om ugen fordelt på to til tre arbejdsdage med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder og ferie.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Rasmus Ulrich Engelstad Sørensen, 44 55 13 45.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

23 juni 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online