Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til Højbjerre Brauer Schultz

Højbjerre Brauer Schultz

Vil du være med til at præge den politiske dagsorden med ny viden? 

Så er du måske vores nye student.

Hvem er vi?

Højbjerre Brauer Schultz er et af Nordens førende samfundsøkonomiske konsulenthuse. Vi rådgiver offentlige myndigheder, interesseorganisationer, private virksomheder og internationale organisationer. Desuden deltager vi i en række forskningsprojekter med både danske og udenlandske forskningsmiljøer.

Vi er blandt landets førende eksperter i anvendte økonomiske, statistiske og social data science metoder og leverer analyser inden for bl.a. erhvervs- og velfærdsområdet. Vi er i dag omkring 15 ansatte, og vores kontor ligger i indre København. Læs mere på www.hbseconomics.dk.

Hvad tilbyder vi?

Vi giver dig muligheden for at arbejde i et stærkt fagøkonomisk miljø i et ungt konsulenthus i vækst. Du får dygtige og engagerede kollegaer og et godt socialt miljø med en fri og uformel omgangstone, hvor der er plads til at have det sjovt. Desuden får du store muligheder for faglig og personlig udvikling.

Dit kernearbejdsområde vil være at bistå vores økonomer med at udarbejde samfundsøkonomiske analyser. Det omfatter bl.a. kvantitativ dataindsamling og analyse, kortlægningsopgaver og udarbejdelse af notater og analyser. Desuden vil du blive inddraget i udviklings- og ad hoc-opgaver.

Du vil som udgangspunkt komme til at arbejde tæt sammen med vores konsulenter, men vil også få selvstændige opgaver.

Vi lægger stor vægt på, at du tager ansvar for dine opgaver og er fleksibel i travle perioder. Din arbejdstid vil som udgangspunkt være omkring 15 timer om ugen fordelt på 2-3 dage, men den kan variere med opgaverne. Vi tager hensyn til dine studiebehov, herunder eksaminer.

Hvem er du?

Du læser polit eller oecon, er blandt de bedste på din årgang og har mindst 1 år tilbage af dit studie. Du har stor lyst til at arbejde med struktureret og ustruktureret data (fx i STATA, R og Python) og brænder for at anvende kvantitative og statistiske metoder i praksis. Desuden kan du formulere dig klart og præcist på skrift. Du har gode samarbejdsevner, men kan også arbejde selvstændigt. Endelig er du udadvendt, engageret og har et godt humør.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning så hurtigt som muligt, men senest den 10. august 2019. Send ansøgning med CV og eksamensudskrift til skn@hbseconomics.dk og mærk ansøgningen #student. Spørgsmål kan rettes til seniorkonsulent Sarah Kildahl Nielsen, på 2970 3175 eller skn@hbseconomics.dk.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Højbjerre Brauer Schultz

Geografi

København

Ansøgningsfrist

10 august 2019

Søg jobbet

Seniorkonsulent, Sarah Kildahl Nielsen, 2970 3175 eller skn@hbseconomics.dk.