Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Dygtig student med stor interesse for EU og international økonomi

Finansministeriet

Som en del af Finansministeriets kontor for International Økonomi bliver du tæt knyttet til vores team af økonomer, der arbejder for Danmarks interesser på det økonomiske område i EU, globalt og i Norden. Du får indsigt i spændende sags-områder og mulighed for at bidrage til løsningen af internationale økonomiske og finansielle problemstillinger.

Om stillingen

I kontoret (5. kontor) vil du skulle bidrage til arbejdet med at varetage og fremme danske interesser i det internationale økonomiske og finansielle samarbejde, og understøtte sammenhængen mellem internationale drøftelser og dansk økonomisk politik. Et væsentligt omdrejningspunkt for os er drøft-elserne i Rådet af EU's økonomi- og finansministre (ECOFIN).

Opgaverne vil omfatte bidrag til notater, lettere analyse- og skriveopgaver, samt indsamling, behand-ling og præsentation af informationer og tal. Samtidig skal du have mod på at påtage dig løbende ad hoc opgaver. Du skal have lyst til at arbejde med problemstillinger inden for det internationale økono-miske og finansielle samarbejde, kunne lide at skrive og være god til databehandling.

Du vil sammen med de to andre studenter i kontoret skulle dække alle ugens dage.

Vi lægger vægt på, at du:
• har stor interesse for EU og international økonomi

• har stærke faglige og analytiske kompetencer

• har lyst til at lære og går engageret til alle slags opgaver

• har gode samarbejdsevner og er fleksibel

• er grundig og tager ansvar for dine opgaver

Det er desuden en fordel, hvis du allerede har kendskab til det økonomiske samarbejde i EU, finansielle markeder og internationale makroøkonomiske forhold.

Vi forestiller os, at du er økonomistuderende (polit., oecon.) eller lignende.

Om os
Kontoret varetager Finansministeriets opgaver i forbindelse med internationalt økonomisk samarbej-de. Kontorets arbejdsområder omfatter EU’s finanspolitiske samarbejde (herunder Stabilitets- og Vækstpagten), EU’s samarbejde om strukturpolitik og skattepolitik (herunder bekæmpelse af skatte-undgåelse), finansiel regulering og tilsyn (herunder bankunionen), EU’s økonomiske og monetære uni-on (ØMU) og eurosamarbejdet. Kontoret arbejder desuden med globalt økonomisk samarbejde i bl.a. Den Internationale Valutafond (IMF) og G20, samt det nordiske økonomiske samarbejde. Endelig ud-arbejder kontoret analyser af internationale økonomiske og finansielle problemstillinger af relevans for dansk og international økonomisk politik.

Du vil blive en del af et spændende og dynamisk miljø med udfordrende opgaver og en alsidig hverdag.

Ansættelsesvilkår

Der ansættes 1 ny medarbejder til stillingen.

Stillingen er på 15 timer om ugen i gennemsnit med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Daniel Elnegaard (del@fm.dk, tlf. 25 43 98 95), fuldmægtig Regitze Stentebjerg Hvam (resth@fm.dk, tlf. 20 75 21 00) eller vores nuværende studenterteam (studenter-intoko@fm.dk, tlf. 25 43 98 99).

Ansøgning

Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes via statens e-rekrutteringssystem - Tryk på knappen ’Søg stillingen’.

Indsend senest 12. august 2019.

Finansministeriets departement opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi forventer at holde samtaler i uge 34.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Finansministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

12 august 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online