Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Er du nyuddannet og vil du arbejde med politik og jura tæt på ministeren?

Erhvervsministeriet

Fuldtidsstilling

Synes du at erhvervspolitik og erhvervsregulering er spændende? Og vil du bistå erhvervsministeren med udarbejdelse og implementering af politiske initiativer, udspil og lovforslag? 

Vi søger en ny kollega til Erhvervsministeriets Departement, Område 2 som brænder for at skabe stærke og sunde rammevilkår for dansk erhvervsliv og forbrugere. I Område 2 arbejder vi for at understøtte ansvarlige virksomheder og har stort fokus på virksomheder, der svindler. Vi gør det lettere at drive virksomhed i Danmark, fx gennem digitalisering, forenkling af regler og ved at sætte vores aftryk på politiske udspil og aftaler. Vores arbejde spænder bredt lige fra årsregnskabsloven, selskabsloven og konkurrenceudsættelse til it-sikkerhed, e-handel, kviklån og dataetik. 

Hvad indebærer jobbet?
Du skal være indstillet på at arbejde med en bred palet af opgaver, ofte med korte frister og med inddragelse af vores mange interessenter. Du vil kunne komme til at løse opgaver inden for flere fagområder, bl.a.:-

  • Enkel og effektiv regulering
  • Revision og selskaber
  • Kontrol og håndhævelse
  • Nye forretningsmodeller og platforme
  • Virksomheder sociale ansvar

Vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med styrelser og andre ministerier, derfor lægger vi stor vægt på gode processer og gode relationer. Vi er et område, som arbejder målrettet med brug af data i vores sager, ligesom vi understøtter virksomhedernes brug af data.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forestiller os at du er cand.jur., cand.merc.jur eller har en anden form for samfundsvidenskabelig uddannelse. Du må gerne være nyuddannet, eller måske du har et par års erfaring fra en politisk ledet organisation, et andet ministerium eller tilsvarende. Det er centralt, at du kan tage ansvar og drive dine sager, både internt og eksternt.

Du er: 

  • Nysgerrig på politik og politiske processer 
  • Leveringsdygtig, også når problemstillingen kræver en ekstra indsats. 
  • Ansvarsbevidst og ikke bange for at tage initiativ til næste skridt for at løse dine opgaver
  • Samarbejdsbevidst, ambitiøs og har gode formidlingsevner.

Dine kompetencer vil komme til udtryk, når du fx leverer pressemateriale til ministeren, samarbejder med ministeriets styrelser eller i forbindelse med folketingsbehandlingen af lovforslag eller politiske initiativer.

Hvem er vi?
Område 2 er en nøglespiller i regeringens erhvervspolitik og erhvervsregulering. Vi samarbejder meget med ministeriets syv styrelser og de andre ministerier, og vi ser os selv som brobyggere mellem forskellige fagligheder og politiske ønsker. Vi er 40 medarbejdere organiseret i 4 teams, og du vil blive en del af et af de to nationale teams, som hver består af ca. 8-10 kolleger. Da opgaverne sjældent er afgrænset til enten konkurrenceforhold eller fjernelse af byrder, men ofte går på tværs af flere fagområder, vil du skulle arbejde sammen med kollegerne i hele området. Vores hverdag er præget af en uformel tone, hvor vi altid kan sparre med hinanden om stort og småt.

Om ansættelsen
Du vil blive ansat efter overenskomsten for akademikere i staten. 

Er du interesseret?
Send din ansøgning via linket senest den 5. august 2019. Husk også at uploade dit CV, dit seneste eksamensbevis med stempel og underskrift samt andet relevant materiale.

Samtaler forventes at blive afholdt mellem 7. og 21. august 2019, og vi håber, du kan starte den 1. september 2019 eller snarest derefter. Der vil blive brugt faglig case og logik-/personlighedsanalyse i forbindelse med samtalen. 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til følgende:
Kontorchef Sigrid Dahlerup på tlf. 91 39 94 33 eller kontorchef Cathrine Munch Pedersen på tlf. 91 33 72 29.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Erhvervsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 august 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online