Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Performance Reporting

Nykredit

Drømmer du om et studiejob, hvor du får ansvar og er med til at levere værdiskabende performancerapportering? Og vil du være med til at løfte barren i Nykredits økonomiafdeling, hvor vi arbejder målrettet på at flytte fokus fra produktion af tal til analyse, refleksion og værdiskabelse?

Spændende studiejob i et ambitiøst team
Performance Reporting har en målsætning om at levere værdifuld og troværdig økonomisk sparring til Nykredits kundevendte forretningsområder. Vores kerneopgave er at rapportere den finansielle udvikling til forretningsområderne og hjælpe ledelsen i områderne med at forstå resultaterne og se muligheder for at forbedre disse. Foruden den finansielle rapportering har vi løbende ad hoc-forespørgsler og større udviklingsopgaver, og der er ofte flere bolde i luften på samme tid. Som vores nye studentermedhjælper bliver dine primære opgaver at assistere med at:  

  • Forestå databehandling i bl.a. Excel, som vi anvender i vores rapportering og analyser
  • Rapportere den finansielle udvikling til topledelsen i forretningsområderne
  • Udvikle og vedligeholde performancerapporter
  • Udarbejde detaljerede ad hoc-forespørgsler fra forretningsområder og ledelse.

Jobbet vil give dig mulighed for at få et bredt kendskab til Nykredits forretning og et godt netværk i organisationen. Udviklingsmulighederne er mange, og vejen mellem indsats og øget ansvar er kort. Den ugentlige arbejdstid er op til 15 timer om ugen, men vi er fleksible i forhold til eksamener og ferier – til gengæld ser vi gerne, at du er fleksibel i hverdagen. 
 
Vi søger en detaljeorienteret teamplayer
Du er studerende på en videregående uddannelse med fokus på finans eller økonomi fx cand.merc, Polit eller Oecon. Erfaring med Office-pakken - særligt Excel og PowerPoint - er en fordel. Du har flair for tal og kan arbejde effektivt og struktureret. Du er dataorienteret og har styr på detaljen. Du er nysgerrig efter at lære vores forretning at kende, og med dine analytiske evner er du i stand til at være med til at løfte vores rapportering til et højere niveau. Du er god til at samarbejde, og med dit gode humør bidrager du til den positive stemning i afdelingen.

Din nye arbejdsplads
Performance Reporting er en del af afdelingen Performance Management og har et tæt samarbejde med afdelingens øvrige enheder. Performance Management har tilsammen et team på fire-fem studenter. Der hersker en uformel tone i afdelingen, og der er altid plads til at have det sjovt. I Nykredit anerkender og værdsætter vi vores medarbejdere for ambitioner og en ekstra indsats, og der vil derfor være gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Din arbejdsplads vil være Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i det centrale København.

Er du interesseret? 
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt senioranalytiker Katrine Ringsted, 44 55 24 39 eller senioranalytiker Jesper Schultz-Sørensen, 44 55 24 38. 

Vi inviterer løbende til samtale

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

14 juli 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online