Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Nykredit International

Nykredit

Kunne du tænke dig at arbejde i en international afdeling? Og vil du beskæftige dig med finansiering af boliger i udlandet? Så er stillingen som studentermedhjælper i Nykredit International måske noget for dig!

Dine opgaver i Nykredit International
Vi søger en student til vores enhed, der beskæftiger sig med realkreditlån til privatkunder i Spanien og Frankrig. Du vil som student indgå som en aktiv del af afdelingen og spille en vigtig rolle i den daglige drift af Internationals forretning.

Din primære opgave vil være at udarbejde lånetilbud til nye kunder, der køber bolig i udlandet.  Herudover skal du opdatere statistisk materiale, gennemgå og arkivere pantebreve og vurderingsrapporter og rette kundedata i diverse systemer. Du vil også skulle hjælpe med andre typer af opgaver - såvel administrative som analytiske og/eller kommunikative - inden for områder som fx databearbejdning, økonomi eller processer.

Effektiv og ansvarsbevidst
Vi tilbyder et job, der kræver engagement, struktur og selvstændighed. Du skal være lærenem, effektiv og ansvarsbevidst i din tilgang til opgaver, men også god til at tænke nyt. Du er meget systematisk, så du kan få meget fra hånden i pressede perioder – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Fleksibilitet er også vigtigt, da arbejdsmængden kan variere.

Du går på en videregående uddannelse og har gode sproglige kompetencer
Du er en positiv person, der kan lide at tage ansvar og se muligheder. Gode samarbejdsevner er nødvendige, da du vil få en bred kontaktflade både internt i afdelingen, til vores udenlandske kontorer og til eksterne samarbejdspartnere.

Du læser på en videregående uddannelse og har minimum to år tilbage på dit studie. Vores dokumenter er på dansk, spansk, fransk og engelsk, hvorfor gode sprogkompetencer er en fordel. Vi forventer, at du har et godt kendskab til samt erfaring med at bruge Microsoft Office-pakken, og har du ellers kendskab til Nykredits produktionssystemer, er det en fordel.

Arbejdstiden udgør omkring 15 timer ugentligt, og vi tager naturligvis hensyn til eksamensperioder og lignende.

Din nye arbejdsplads
Nykredit International har 27 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i København, Marbella, Cannes og på Mallorca. I København har vi i alt fire studentermedhjælpere, der samarbejder og hjælper hinanden. Vi er en professionel og engageret afdeling med en uformel atmosfære. Vi arbejder med korte beslutningsveje og gode muligheder for at påvirke arbejdsopgaverne.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt Senior Account Manager Line Trebbien, 44 55 38 57 eller afdelingsdirektør Gitte Søager Helth, 44 55 14 84. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

24 juli 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online