Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analytisk stærk studentermedarbejder til analyseafdeling

Forsikring & Pension

Vi søger en ambitiøs og dygtig studentermedarbejder til analyseafdelingen i Forsikring & Pension. Du vil indgå i et ungt, dynamisk og projektorienteret miljø, hvor vi gennemfører økonomiske og økonometriske analyser på baggrund af registerdata. Analyserne indgår i Forsikring & Pensions politiske arbejde og danner grundlag for at fremme forsikrings- og pensionsbranchens interesser i et samfundsøkonomisk perspektiv.

Inden for de seneste år har vi blandt andet udarbejdet disse analyser:

 • Event-studier af de socioøkonomiske konsekvenser for alvorligt syge børn og deres forældre på baggrund af propensity score matching

 • Betydningen af kollektive lønforsikringsordninger på længden af ledighedsperioden. Der anvendes en varighedsmodel med udgangspunkt i litteraturen om søgeadfærd

 • Policy-analyser af de politiske reformer på pensionsområdet, som har betydning for beslutningen om at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Synes du, at disse emner lyder spændende? Kunne du tænke dig at være med til at arbejde med lignende problemstillinger? Så er jobbet i Forsikring & Pension noget for dig.

Dine vigtigste opgaver bliver:

 • analyser på registerdata med anvendelse af statistik og økonometri

 • programmering og databearbejdning i Stata m.m.

 • udarbejdelse af figurer, tabeller og tekst til analyserapporter, notater og nyheder

 • indsamling, opdatering og udarbejdelse af statistikker til Forsikring & Pensions hjemmeside.

Vi forestiller os, at du:

 • er stud.polit, stud.oecon eller lign. og har opnået gode resultater

 • interesser dig for anvendt økonometri og analyse af store datamængder

 • gerne vil udvikle stærke kompetencer i at programmere og kode i blandt andet Stata

 • arbejder struktureret og har blik for detaljerne

har gode samarbejdsevner og evner at arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder

Et udfordrende og studierelevant job i et team af 4 studenter med økonomisk baggrund. Du arbejder tæt sammen med analyseafdelingens konsulenter og får rig mulighed for at udfolde dine kompetencer fra studiet i praksis.

Dine arbejdsopgaver bliver sammensat alt efter dine kompetencer og erfaringsniveau og vil blive tilpasset i takt med din faglige udvikling. Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer per uge, men vi tilrettelægger din arbejdstid, så der er plads til eksamensperioder og øvrige studieaktiviteter.

Rapporter og statistikker udarbejdet af analyseafdelingen i Forsikring & Pension kan ses her: www.forsikringogpension.dk/statistik

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Andreas Østergaard Nielsen på tlf. 4191 9131 eller aon@forsikringogpension.dk.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning med eksamenspapirer og relevante bilag senest den 21. august 2019. Vi forventer at holde samtaler 26. og 27. august.

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaber. Vi varetager branchens interesser og arbejder for, at branchen opleves som en betydelig aktør, der bidrager konstruktivt med at skabe tryghed og til at løse velfærdssamfundets udfordringer.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Forsikring & Pension

Geografi

Hellerup

Ansøgningsfrist

21 august 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online