Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Skriv speciale i Finans Danmark

Finans Danmark

Er du skarp på banker, regulering, økonomi, og har du god politisk forståelse og interesse? Vil du skrive speciale i et af de stærkeste og mest vidende netværk i den danske finanssektor? Har du lyst til kontorplads i Amaliegade, betalt frokostordning og en hverdag, som giver dit speciale drive?

Så skal du søge specialeplads hos Finans Danmark. Vores specialepladser er gratis, men vi forventer, at du vil fremlægge dine konklusioner for os.

Din profil
Du er på en relevant uddannelse og vil skrive speciale om forhold, der påvirker den finansielle sektor baseret på analyser af sektorens udvikling eller sektorens rolle i forhold til det øvrige samfund – og du kan formulere din viden, så andre også kan drage nytte af den. Du vil arbejde seriøst med dit speciale og vil gerne skrive dit speciale i et ambitiøst miljø med andre specialestuderende.

Hvad vi tilbyder
Gennem hele din specialeskrivningsproces får du stillet en kontorplads til rådighed, der udover fysiske elementer som bord, stol mv. ligeledes giver adgang til internet, printer og andre kontorfaciliteter. Kontorpladsen kan benyttes hverdage i tidsrummet 8.30-17.00. 

Du bliver en del af et fagligt miljø, hvor du kan sparre med fagfolk og andre specialestuderende. Derudover vil der være mulighed for, at Finans Danmarks medlemsvirksomheder kan tage kontakt til dig, såfremt dit specialeemne er relevant for dem.

Ansøgning og yderligere information  

Har du spørgsmål så kontakt seniorkonsulent Kåre Enevoldsen på ken@fida.dk og 3370 1014.

Skriv en kortfattet, motiveret ansøgning (max en side) med en beskrivelse af dit specialeemne og metode samt en kort beskrivelse af dig selv og din uddannelsesmæssige baggrund, vedlæg dit CV og karakterudtræk for kandidatuddannelsen. Hvis vi finder din profil interessant, vil du blive indkaldt til en samtale om dine idéer for specialet samt eventuelt aftale om specialeplads. Vi har løbende ansøgning, så ansøg allerede i dag – inden specialekontorerne bliver fyldt op. Vi har plads til 6 specialestuderende (gruppe- eller enkeltstuderende).

Vi glæder os til at høre fra dig.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Finans Danmark

Geografi

København

Ansøgningsfrist

23 august 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online