Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Forsyningstilsynet søger økonom til analyser

Forsyningstilsynet

Fuldtidsstilling

Vil du være med til at gennemføre og formidle analyser, der skal understøtte og udvikle et stærkt og effektivt tilsyn af naturlige monopoler i energisektoren? Så har du muligheden for at blive en del af en dynamisk organisation med alsidige opgaver og gode kollegaer.

Spændende rolle i analyser og i reguleringen af energivirksomheder

Som økonom i Forsyningstilsynet bliver din primære opgave at udarbejde analyser til brug for udviklingen af reguleringen af energisektoren i Danmark, og Forsyningstilsynets håndhævelse af reguleringen. Analyserne skal bidrage til at udvikle rammer, der tilskynder energiforsyningerne til at levere høj forsyningssikkerhed, grøn omstilling og innovation, samtidig med, at energiforsyningerne er effektive og sætter lave priser samt rimelige vilkår for forbrugerne.

Vi kan tilbyde en stilling med opgaver, der kræver et højt fagligt niveau, og som giver indsigt i økonomiske forhold, rammevilkår og øvrige mekanismer i reguleringen af naturlige monopoler. Som vores nye kollega vil du blive en del af et af de stærkest faglige regulatoriske miljøer i Danmark, hvor du kommer til at anvende dine økonomfaglige kompetencer og bygge videre på din viden. Sammen laver vi dybdegående analyser inden for regulering af energisektoren. Arbejdet skifter mellem opgaver med korte deadlines og større analyser, der løber over længere tid.

I Center for Økonomisk Regulering af el- og gasNet får du 20 kollegaer, der hovedsageligt er økonomer og jurister.

Fagligt stærk økonom

  • Du er uddannet cand.polit., cand.oecon., cand. scient. oecon. eller har en lignende samfundsfaglig uddannelse med stærke analysekompetencer. 
  • Du har eller evner hurtigt få en god forståelse af de incitamenter virksomheder har i konkurrence med hinanden og de incitamenter, der kan skabes under regulering.
  • Du er analytisk tænkende, fagligt ambitiøs og er i stand til at se problemstillinger fra flere forskellige vinkler, ligesom du hurtigt formår at sætte dig ind i nye fagområder.
  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med at udarbejde økonomiske analyser.
  • Du har interesse for energisektoren og ser en positiv udfordring i at arbejde sammen med andre faggrupper, og du trives med at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi, jura, teknik og politik og med tæt kontakt til energisektoren og interesseorganisationer.
  • Du har gode formidlingskompetencer mundtligt såvel som skriftligt.
  • Som person er du i stand til at tænke kritisk, have fokus på detaljen og bidrager med gode idéer.
  • Derfor er det vigtigt, at du er nysgerrig, udviser engagement og aktivt opsøger samarbejde med dine kollegaer.

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

I Forsyningstilsynet er vi ca. 100 engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning. Den 16. december flytter vi til nye, flotte omgivelser på Torvegade 10 i Frederiksværk.

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Interesseret?

Har vi fanget din interesse, så søg stillingen gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: Søndag den 18. august 2019. Der indkaldes løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Tiltrædelse snarest muligt. Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne kontorchef Thorbjørn Nejsum på telefon 4171 5430 eller specialkonsulent Martin Hjelmsø på telefon 4171 5366.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Forsyningstilsynet

Geografi

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Ansøgningsfrist

18 august 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online