Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper – Nuuday Market Intelligence

TDC Group

Vi søger en ambitiøs og selvstændig studerende til vores Nuuday Market Intelligence team, en del af stabsfunktionen Strategy & Media.

Nuuday er den kundevendte del af TDC med de otte dynamiske brands YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate og Hiper, NetDesign, Blockbuster og Firmafon. I fællesskab leverer vi digitale services, cloudløsninger og underholdning til hele Danmark.

Market Intelligence

Vi har ansvaret for at følge, analysere og vurdere det danske telemarked på både privat-, forenings- og erhvervsmarkedet samt for at udarbejde analyser og formidle markedsindsigt til koncernens +4.500 medarbejdere.

Market Intelligence er et velspillende team med samlet syv engagerede og kompetente spillere, og der er plads til store armbevægelser og en uformel omgangstone. Vi er et efterspurgt kompetencecenter, hvor afleveringer udarbejdes med sparring samt feedback, og vi forstår at kombinere seriøst arbejde med sjove indspark.

Stillingen

Du vil, i samarbejde med de bedste markedsspecialister inden for telco i Danmark, bidrage til centrale beslutningsprocesser på tværs af Nuuday koncernen.

Dine primære opgaver:

  • Materialeudarbejdelse i PowerPoint, fx prisbenchmark
  • Udsendelse af interne nyhedsbreve (Distributionsliste +400 modtagere)
  • Konkurrentovervågning
  • Pris-logning
  • Produktvurdering

Forventet arbejdstid på 15 timer om ugen fordelt på fx 2 dage – med stor grad af selvbestemmelse og fleksibilitet i eksamensperioder.

Din profil

Du forventes at have 2-3 år tilbage af din studietid, hvor du læser Cand.merc., Cand.polit. eller lignende. Du er ambitiøs, nysgerrig, har stort drive og brænder for at arbejde med desktop research og markedsanalyse.

Herudover er du analytisk stærk, selvstændig, velformuleret og god til at samarbejde med flere stakeholders – samtidig er du fortrolig med Excel og PowerPoint. Du evner hurtigt at tilegne dig ny viden og sætte dig ind i, analysere samt vurdere og præsentere komplekse problemstillinger på dansk såvel som engelsk.

Vi tilbyder

Et udfordrende job, hvor det er muligt at udvikle en stærk forretningsforståelse og tage et stort ansvar for opgaver, hvor du vil få mulighed for at udnytte dit potentiale. Market Intelligence er en forretningskritisk afdeling i Nuuday med bred berøringsflade i koncernen, hvorfor du vil opleve stor grad af eksponering i forbindelse med opgaveløsning.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfrist d. 25. august. Vi afholder samtaler løbende. Du bedes sammen med din ansøgning vedhæfte CV, karakterudskrift og evt. andre relevante papirer. Har du spørgsmål, kontakt afdelingschef Nicolaj Roth på tlf. 51 22 87 10.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

TDC Group

Geografi

København

Ansøgningsfrist

25 august 2019

Søg jobbet

Søges ved at klikke ind via dette link: https://tdc.csod.com/ats/careersite/jobdetails.aspx?site=2&c=tdc&id=4556