Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Juniorkonsulent med kvantitative kompetencer til EVA

Danmarks Evalueringsinstitut

Er du i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse og er du god til at arbejde med kvantitative metoder og statistik? Har du samtidig mod på et spændende studiejob i en organisation, der arbejder med dagsordenssættende undersøgelser inden for uddannelse og dagtilbud? Så er du måske vores nye juniorkonsulent/studentermedarbejder.

Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) er en selvstændig statslig institution under Undervisningsministeriet. Gennem analyser, evalueringer, anbefalinger og vidensformidling leverer vi viden til uddannelses- og dagtilbudssektoren. Hos EVA har vi fokus på at omsætte vores viden til løsninger, der er relevante for praktikere og beslutningstagere.

Vi arbejder med temaer, der er vigtige for borgere, uddannelser og virksomheder og for Danmarks muligheder for at klare sig godt fremover. Hvis det er vigtigt for dig at have et job med stor betydning for samfundsudviklingen, så er EVA måske noget for dig.

Stærke kvantitative metodekompetencer

Vi forestiller os at du er i gang med en videregående uddannelse inden for fx sociologi, statskundskab eller økonomi, og at du:

  • har stærke metodiske kompetencer på det kvantitative område
  • har erfaring med at arbejde med survey- og registerdata
  • kan styre flere sideløbende processer og overholde deadlines
  • er fleksibel og grundig
  • fungerer godt i et tværfagligt samarbejde.

Dine opgaver som juniorkonsulent på EVA

Vi søger en juniorkonsulent, der kan bidrage til det kvantitative analysearbejde inden for områderne dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse.

Som juniorkonsulent vil du primært blive tilknyttet en af enhederne, men du vil også få mulighed for at arbejde tværgående og bidrage til undersøgelser inden for flere dele af uddannelsesområdet. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • at lave databehandling og statistiske analyser i STATA på survey- og registerdata
  • at opsætte og pilotteste spørgeskemaer
  • at klargøre og kvalitetssikre kontaktdata til spørgeskemaundersøgelser
  • at opsætte tabeller og figurer
  • at udarbejde afsnit og metodekapitler til rapporter og notater.  

Derudover kan der forekomme opgaver af mere administrativ karakter. Der vil være mulighed for at få andre og flere opgaver afhængig af dine interesser og kompetencer.

EVA er den ambitiøse arbejdsplads

EVA er en arbejdsplads, som har store ambitioner for den enkelte medarbejders faglighed, udvikling og karriere, men også for det sociale liv. Vi ønsker derfor at tiltrække medarbejdere, der prioriterer og ønsker at være på en ambitiøs og levende arbejdsplads. Vi holder til i Østbanegade 55, 2100 København Ø. frem til ultimo 2020, hvor EVA i forbindelse med de statslige udflytninger flytter til Holbæk.

Ansættelsesvilkår

Tiltrædelse ønskes pr. 1. september eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er på gennemsnitligt 15 timer om ugen, og arbejdstidens placering aftales løbende. Aflønning sker efter gældende overenskomst med HK. 

Interesseret?

Du kan læse mere om EVA på www.eva.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulent Line Merling-Petersen, lmp@eva.dk eller på 3525 5611.

Sådan søger du

Hvis din profil matcher ovenstående, så send os en ansøgning. Vær opmærksom på, at stillingen kun kan besættes af personer, der er indskrevet på en SU-berettiget uddannelse. Ansøgning, CV og karakterudskrift uploades på https://www.eva.dk/om-eva/job-hos-eva/stillingsopslag, og ansøgningsfristen er den 18. august 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danmarks Evalueringsinstitut

Geografi

København Ø

Ansøgningsfrist

18 august 2019

Søg jobbet

Anne Nissen Bonde, mail: anb@eva.dk, tlf: 35255667