Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Glad for analyser, udvikling og det offentlige?

Implement Consulting Group

Studentermedhjælper med interesse for udvikling af den offentlige sektor

Vi søger studerende med stærke analytiske evner, der brænder for at få lov til at bidrage til og involvere sig i vores mange analyse- og udviklingsopgaver for den offentlige sektor.

I Implement Consulting Group ønsker vi at gøre en forskel med de projekter, vi løser. Vi arbejder derfor altid ud fra den målsætning, at vi gennem vores projekter skal skabe forandring med effekt.

Som studerende i Implement Consulting Group kommer du til at arbejde med udvikling, effektivisering og nytænkning af den offentlige sektor i tæt samarbejde med medarbejdere og ledere på både nationalt, regionalt og kommunalt plan. Vi løser et stigende antal af disse opgaver og har derfor behov for flere skarpe studerende til aktivt at deltage i den gode opgaveløsning.

Jobbets indhold

Dine opgaver vil være skiftende alt efter projekt og kompetencer, men du skal som udgangspunkt kunne se dig selv bidrage til følgende opgavetyper i analyse-, effektiviserings- og transformationsprojekter:

 • Indsamle, behandle og analysere data af højt kompleksitetsniveau
 • Aktiv deltagelse i interviews, workshops og andre møder med medarbejdere, ledere og borgere
 • Bidrage til oplæg, tilbud, afrapporteringer og præsentationer

Derudover forventer vi, at du kan varetage praktiske og administrative opgaver i forbindelse med eksterne kundeopgaver og interne projekter.

Du skal kunne afsætte ca. 15-20 timer ugentligt til arbejdet, og der er naturligvis mulighed for at holde fri i eksamensperioder.

Vi leder efter studerende, der
 • Er blandt de bedste på årgangen på eksempelvis cand.polit./cand.oecon. og formår at balancere gode resultater på studiet med andre interesser og fællesskaber
 • Elsker kvantitative analyser og samtidig forstår kvaliteten ved at kombinere data med kvalitative analyser
 • Mestrer Excel på højt niveau og har eventuelt kendskab til VBA eller erfaring med programmer som fx Tableau, Alteryx og Power BI
 • Brænder for at bidrage til udvikling af den offentlige sektor og har ambitioner på samfundets vegne
 • Arbejder struktureret, selvstændigt og fokuseret

Det vil endvidere være en fordel, men ikke en nødvendighed, at have erfaring fra et tidligere studiejob i den offentlige sektor.

Hvad tilbyder vi?
 • Hos os får du en dagligdag med højt til loftet, der bygger på et fundament af gensidig tillid og god energi. Du vil hurtigt blive involveret i projekter, hvor du har direkte kontakt til og arbejder sammen med vores kunder.
 • Derudover kommer du til at arbejde tæt sammen med fagligt kompetente, erfarne og ambitiøse kolleger, der løbende vil bidrage til at skærpe din forståelse for og erfaring med analyseopgaver samt med planlægning og gennemførelse af forandringsprojekter i den offentlige sektor.
 • Vi lægger stor vægt på, at du udvikler dig personligt og fagligt igennem din tid hos os. Derfor skal du blandt andet igennem vores interne studentermedarbejderuddannelse, samtidig med at du vil få mulighed for at deltage i et væld af interne udviklingsaktiviteter på lige fod med vores konsulenter.
 • Du vil blive en del af vores meget sociale gruppe af unge konsulenter og studerende, der ofte deltager i sociale arrangementer sammen uden for arbejdstiden.
 • Vi ansætter studentermedhjælpere med henblik på fastansættelse som konsulenter efter endt studie – så hvis du gør det godt, er der således gode muligheder for fastansættelse.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Implement Consulting Group

Geografi

Strandvejen 54, Hellerup

Ansøgningsfrist

30 august 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online