Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Conduct Risk Controller

Danske Bank

Fuldtidsstilling


med interesse for investeringer til Banking DK
Rekruttering Id:23116


Evner du at anvende din interesse for regulatoriske krav i praksis? Vil du være med til at skabe et team, der kaster lys over conduct risk? Brænder du for at opbygge et effektivt kontrolmiljø og sætte dit præg på bankens interne processer?

Du bliver en del af et team, der skal foretage controlling af bankens interne processer med fokus på efterlevelse af regulatoriske krav indenfor bl.a. investeringsområdet.  Du bliver en del af et udfordrende og dynamisk miljø, der sætter kvalitet og samarbejde højt.

Vi er en del af Business Risk & Controls i Banking DK, som har en ambition om at sikre en sund risikostyring i den danske del af forretningen. Vi sætter samarbejde, sparring, læring og kommunikation højt på dagsordenen, når vi skal formidle resultaterne af de foretagne kontroller. Vores team tilbyder dig gode rammer for at videreudvikle din karriere yderligere i banken.

Resultater gennem samarbejde
Ved brug af dine analytiske kompetencer samarbejder du med dine nærmeste kolleger om at sikre ensartethed og høj kvalitet i bankens processer, herunder vurderer du om såvel bankens interne krav samt regulatoriske krav overholdes. Du er detaljeorienteret, men formår samtidigt enkelt og effektivt at samle op på dine observationer.

Interesse for investering og regulatoriske krav
  • Du har højst sandsynligt erfaring med og/eller interesse for salg eller rådgivning af investeringsprodukter.
  • Du har flair for at sætte dig ind i regulatoriske krav (MIFID II, GDPR, Gift & Hospitality etc.)
  • Du går positivt og effektivt til dine arbejdsopgaver og er typen, der kan se tingene fra såvel dine kollegers som en kundes synsvinkel.
  • Du forstår at samarbejde og kan også løse opgaver på egen hånd.
Interesseret?
Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Credit Controlling, Banking DK, Morten van de Louw på 45 13 94 53. Vær opmærksom på at vi screener ansøgninger løbende - så send hellere din ansøgning i dag end i morgen!

Send ansøgning og CV online senest den 10-10-2019.
Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

10 oktober 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online