Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Kreditsekretariatet

Nykredit

Er du omhyggelig, struktureret og analytisk stærk? I Kreditsekretariatet søger vi en studentermedhjælper, som skal assistere kollegerne i porteføljeteamet. 

Vil du bidrage til strategisk kreditporteføljestyring?
I Kreditsekretariatet arbejder vi blandt andet med Nykredits kreditporteføljestyring, som er et centralt værktøj i direktionen og bestyrelsens strategiske styring af Nykredits risiko på kreditområdet. Vi har derudover ansvar for kreditpolitikker, retningslinjer og certificeringskoncepter, som bidrager til eksekvering af strategien på kreditområdet i hverdagen. Endelig er vi ansvarlige for myndigheds- og bestyrelsesrapportering på kreditområdet. Det er de opgaver, du skal hjælpe med at løfte og udvikle.
 
Et spændende studiejob, hvor dine primære opgaver bliver at:

  • Bistå med udarbejdelse af branche- og kreditanalyser og herunder databearbejdelse i SAS og tabeller i Excel og Power BI
  • Deltage i udarbejdelsen af den løbende rapportering
  • Være ansvarlig for dataleverancer af KPI-mål
  • Bistå kreditdirektøren med uddelegering af beføjelser på kreditområdet
  • Bidrage til løbende udviklingsopgaver
  • Være superbruger på værktøjer til datafangst og –analyse.


Teknisk stærk student med et godt overblik
Vi forestiller os, at du er godt i gang med 2. eller 3. år på en videregående økonomisk uddannelse, hvor du har stiftet bekendtskab med finansielle problemstillinger. Du er kommunikativt og analytisk stærk, og det falder dig helt naturligt at tage ansvar for dine opgaver. Derudover har du stærke IT-kompetencer og har lyst til at fordybe dig i data. Du er vant til at arbejde med Office-pakken særligt med fokus på Excel samt PowerPoint. Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab til SAS og Power BI, dog er dette ikke et krav.
 
Udadvendt og dygtig til at samarbejde
Du er serviceminded og har en analytisk og systematisk tilgang til dine opgaver. Ligeledes er du udadvendt og har gode samarbejdsevner, som - kombineret med dit gåpåmod - gør, at du er frisk på en stejl læringskurve og en bred vifte af forskelligartede opgaver inden for Kredit.
 

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et team på seks medarbejdere, hvor du vil indgå fast i teamets dagligdag. Du får ansvar for faste driftsopgaver, men der vil også være rig mulighed for at deltage i løbende ad hoc-opgaver. I Kreditsekretariatet er der i alt fire studentermedhjælpere. Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen, og der er mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder og ferier.


Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt senioranalytiker Isabel Nørby Lahoussaye, 44 55 16 29 eller chefanalytiker Signe Roed-Frederiksen, 44 55 15 05.

Ansøgninger vurderes løbende, så vi glæder os til at modtage CV, ansøgning og karakterer hurtigst muligt.
Ansøgningsfrist: 13. oktober 2019 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

københavn

Ansøgningsfrist

13 oktober 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online