Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Dygtig jurist eller generalist til Landdistriktsudvikling – Erhvervsstyrelsen Nykøbing Falster

Erhvervsministeriet

Fuldtidsstilling

Brænder du for at arbejde med landdistrikterne og EU-tilskudsordninger? Har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen
Landdistriktsudvikling administrerer bl.a. EU-tilskudsordningerne LAG og FLAG.  

Tilskudsordningerne er vigtige redskaber i bestræbelserne på at skabe attraktive levevilkår og arbejdspladser i landdistrikterne. Tilskudsmodtagere er foreninger, virksomheder og borgere, der brænder for udvikling af deres lokalområde. Se mere på www.livogland.dk.

I Kontoret vægter vi samarbejde og trivsel højt. Vi er organiseret i 3 teams, og stillingen er placeret i Team Support og Jura. Teamet har bl.a. ansvaret for udarbejdelse og løbende udvikling og opdatering af arbejds- og lovgrundlag, vejlednings-, tilsyns- og kontrolopgaver samt forestår samarbejdet og kommunikationen med de lokale aktionsgrupper, EU kommissionen og andre samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver vil primært ligge inden for følgende områder:

  • faglig support til sagsbehandlere og lokale aktionsgrupper
  • udvikling og vedligeholdelse af arbejdsgrundlag i form af lovgivning og vejledninger
  • intern kvalitetssikring
  • sagsbehandling af klager og aktindsigt
  • revisioner (EU og nationale)
  • tilsyn og kontrol
  • ledelses- og ministerbetjening

Om dig
Du er uddannet jurist eller generalist med interesse og flair for forvaltning. Det er en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling i en offentlig myndighed.

Stillingen kræver, at du har erfaring med regelafklaring, og at du kan oversætte og formidle kompliceret stof til kolleger, ledelse og eksterne samarbejdspartnere. Du skal kunne lide at kommunikere og samarbejde på alle niveauer, og du skal deltage aktivt i at sikre ensartet sagsbehandling af høj kvalitet.

Vi lægger vægt på, at du arbejder systematisk og vedholdende og kan arbejde effektivt under tidspres.

Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret i Nykøbing Falster

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed med en stærk digital dagsorden. Vi har fagligt dygtige medarbejdere, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe ny værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.   

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.  

Er du én af vores nye kollegaer? 
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil som udgangspunkt være som fuldmægtig.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst mulig. 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Morten Boye Hansen på tlf. +45 35 29 12 12. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Interesseret? 
Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling” eller søg via vores hjemmeside på https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen 

Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest torsdag den 10. oktober 2019 kl. 12.00. 

Vi forventer at afholde 1. samtaler mandag i uge 43 og 2. samtale torsdag i uge 43. Der vil blive anvendt tests i samtaleforløbet.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Erhvervsministeriet

Geografi

Nykøbing Falster

Ansøgningsfrist

10 oktober 2019

Søg jobbet

Cathrine Lund-Jensen HR-rekrutteringspartner 91 33 70 38 Morten Boye Hansen Kontorchef 35291212