Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Real Estate International i Corporates & Institutions

Nykredit

Interesserer du dig for den finansielle sektor? Vil du gerne have et indblik i, hvordan Nykredit betjener de største kunder? Og arbejder du struktureret og analytisk? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som studentermedhjælper i Real Estate International. 

Corporates & Institutions 
Real Estate International er en del af Corporates & Institutions (C&I), som servicerer de største af Nykredits erhvervskunder, institutionelle kunder samt andelsboliger og almene boliger.

I C&I er vi ca. 190 kolleger inden for Corporates, Real Estate, Special Housing, Institutions, Markets Trading, Business Solutions & Operations og Business Strategy & Performance Management. Du får berøring med og indsigt i opgaver og aktiviteter på tværs af hele C&I. Herigennem får du et kendskab til, hvad det kræver at rådgive og betjene store kunder med komplekse behov. Du bliver ansvarlig for at løse en bred vifte af opgaver, som kræver, at du tager ansvar og motiveres af at have styr på detaljerne. Opgaverne er inden for:

  • KYC og compliance, som indebærer controlling
  • Økonomi, kapital og lønsomhed, som indebærer faste kontroller og ad hoc-opgaver
  • Regnskaber, som indebærer regnskabsinput og analyser.

Flair for tal og en udpræget holdspiller 
Du er godt i gang med andet eller tredje år af din økonomisk fokuserede bachelor og har derfor en stærk talforståelse og en forventning om at læse en kandidat med fokus på finansiering og økonomi. Derudover har du stærke analytiske kompetencer og er en detaljeorienteret superbruger af Officepakken. Med Excel kan du skabe overblik over en større mængde data og information, og med PowerPoint kan du formidle informationen på en overskuelig og professionel måde.

Du er proaktiv, når det kommer til dine opgaver, og du anerkender, at samarbejde er et absolut nøgleord. I forlængelse heraf er det afgørende, at du er engageret i forhold til at hjælpe dine kolleger i C&I med forskellige opgaver af varierende kompleksitet; lige fra analyseopgaver til driftsopgaver. Uanset opgavens karakter evner du selvstændigt at søge løsninger på eventuelle udfordringer, du måtte støde på.

Vi har fokus på sparring omkring vores opgaver og ud over de relationer, som dine arbejdsopgaver naturligt giver dig, bliver du en del af Nykredits studenternetværk på 500 studerende. Din arbejdstid er op til 15 timer ugentligt med gensidig fleksibilitet i eksamensperioder og ferier.

Du kan læse mere om C&I her: https://www.nykredit.dk/cib/

Er du interesseret? 

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Claus Aaby, 44 55 20 69.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

Nykredit

Ansøgningsfrist

15 oktober 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online