Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Ambitiøs økonom med interesse for konkurrence til Erhvervsstyrelsen

Erhvervsministeriet

Fuldtidsstilling

Har du din økonomiske og analytiske værktøjskasse på plads samt ambitioner om at fordybe dig i økonomiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i området for Tele og Dataetik i Erhvervsstyrelsen.

Om stillingen
Vi er den uafhængige telemyndighed med ansvar for den sektorspecifikke konkurrenceregulering af telemarkedet i Danmark. Telemarkedet er et komplekst marked med store infrastrukturinvesteringer, hurtig teknologisk udvikling og strukturmæssige udfordringer. I Tele og Dataetik gennemfører vi derfor analyser af konkurrencesituationen og griber ind på de dele af telemarkedet, hvor konkurrencen ikke er stærk nok.

En af vores primære opgaver er at fastsætte priser på de dele af telemarkedet, hvor konkurrencen ikke fungerer. Derudover bistår vi med sparring i økonomiske analyser.

Som vores nye kollega skal du være med til at løfte teamets alsidige opgaver, herunder:

  • at udvikle og drive økonomiske modeller på teleområdet med henblik på at sikre konkurrencen på blandt andet bredbåndsmarkedet
  • at træffe afgørelser om engrosprislofter
  • at forestå økonomiske analyser af andre udvalgte dele af telemarkedet, fx tv-markedet

Derudover fører vi også tilsyn med teleselskabernes engrospriser samt deltager i internationale arbejdsgrupper om regulering i EU, heriblandt regulering af international roaming i EU.

Vi tilbyder et spændende job, hvor alle de konkurrenceøkonomiske udfordringer er til stede. Du vil derfor få rig mulighed for at udvikle din teoretiske forståelse af komplicerede økonomiske problemstillinger, samtidig med du får praktisk erfaring med økonomisk modelarbejde. Du vil desuden få muligheden for at udvikle dine analytiske og formidlingsmæssige kompetencer samt projektarbejde

Stillingen indeholder deltagelse i internationalt arbejde om teleregulering. Der kan således forventes rejseaktivitet nogle gange om året, og du vil få erfaring med særligt EU's institutioner.

Om dig
Du har en økonomisk videregående uddannelse eller anden uddannelse, hvor økonomi har været en væsentlig del. Du formår at formidle økonomiske problemstillinger såvel skriftligt som mundtligt. Det er derudover en fordel, hvis du har interesse for industriøkonomi samt for økonomiske problemstillinger, hvor teori kombineres med praksis. Vi forventer desuden, at du er stærk i Excel og har interesse for omkostningsmodellering.

Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 700 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet. Stillingen i dette opslag er i København.

Du vil blive en del af området Tele og Dataetik, som består af 23 AC’ere. Vi er primært tre medarbejdere, der arbejder med økonomiske analyse, og som indgår i et større team, der arbejder med konkurrence i telesektoren.  Du får engagerede kolleger, som lægger vægt på vidensdeling, samarbejde og på at levere resultater med høj kvalitet. Vi har et åbent og positivt miljø og en uformel omgangstone.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelse sker som fuldmægtig efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Helle Bøjen Larsen på tlf. +45 35 29 12 40. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Interesseret?
Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling”-knappen eller søg via vores hjemmeside på https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag d. 20. oktober.

Samtaler forventes afholdt i uge 43.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Erhvervsministeriet

Geografi

københavn

Ansøgningsfrist

20 oktober 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online