Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Danmarks Frie Forskningsfonds sekretariat i Odense søger datastærk studentermedhjælper

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Har du erfaring med at bearbejde store datamængder i STATA og præsentere dem i Excel? Har du overblik og sans for detaljen og lyst til lære den danske forskningsverden bedre at kende samtidig med, at dine kompetencer sættes i spil i en travl hverdag? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst. Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond understøtter fondens arbejde med ansøgningsbehandling, forskningsfinansiering og forskningsfaglig rådgivning.

Dataknuser med hands-on erfaring
Enheden for Planlægning, Økonomi, Statistik og It har ansvaret for at udarbejde statistik til fonden, fondens bestyrelse og fondens interessenter. Vi arbejder med store datamængder og udarbejder statistiske analyser på baggrund af data, som vi indsamler via vores bevillingssystem, e-grant. Vi søger en studentermedhjælper, der har erfaring med og lyst til at arbejde med følgende opgaver:

 • Datamanipulation og merge af data i statistikprogrammet STATA
 • Databearbejdning og præsentation i Excel
 • Validering og kvalitetstjek af talmateriale
 • Statistikopsætning og ”vask” af data
 • Ad hoc opgaver, eksempelvis løbende udvikling af Word-skabeloner og vedligeholdelsesopgaver i bevillingssystemet e-grant.  

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du er godt i gang med en relevant videregående uddannelse, f.eks. Datalogi, Matematik, Cand. Oecon eller Cand. Scient. Du er frisk på at hjælpe med både store og små opgaver, og vi forventer, at du:

 • Er teknisk stærk
 • Har konkret erfaring med STATA
 • Er vant til at arbejde med Excel og evt. andre værktøjer til datapræsentation
 • Har flair for data og herunder forståelse for datasammenhænge
 • Har let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer
 • Arbejder struktureret og finder energi i at få styr på alle detaljer
 • Er god til at samarbejde med forskellige fagligheder og har en åben og positiv tilgang til løsning af opgaverne.

Hvis du har erfaring med SQL og VBA-programmering, er det et plus.

En ambitiøs og social arbejdsplads 
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. 

Løn og ansættelsesvilkår 
Arbejdstiden er 15 timer om ugen på sekretariatet i Asylgade i Odense C. Dagene er som udgangspunkt fordelt på to til tre faste hverdage. De faste dage aftales, så det passer med dine studier. Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriet efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Birgit Pedersen på 7231 9567 eller på mail bip@ufm.dk. Eller fuldmægtig Katrine Bisgaard på 7231 8423 eller på mail kbi@ufm.dk.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Din ansøgning inkl. CV og eksamenspapirer skal være uploadet senest onsdag 23. oktober 2019 kl. 12.00.

Vi holder samtaler den 28. oktober. Der er jobstart den 4. november 2019 eller snarest derefter.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Styrelsen for Forskning og Uddannelse
I Styrelsen for Forskning og Uddannelse arbejder vi for at øge kvaliteten og relevansen af forskning, uddannelse og innovation og skabe et effektivt forsknings- og uddannelsessystem med et internationalt udsyn. Vi den faglige ekspertise, så Folketinget og regeringen altid baserer deres politiske beslutninger på den nyeste viden om uddannelse, forskning og innovation. Vi arbejder med videnopbygning, politikudvikling, implementering, drift samt formidling og rådgivning. Til dagligt udarbejder vi bl.a. politikoplæg, analyser og evalueringer, sekretariatsbetjener råd, fonde og nævn, udmønter uddannelses- og forskningsbevillinger og meget mere.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Geografi

Odense

Ansøgningsfrist

23 oktober 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online