Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Kundedrift i Taastrup

Nykredit

Har du lyst til at blive en del af et studenterteam i produktionssupporten i Nykredit Operations, hvor arbejdsopgaverne spænder bredt over ekspeditionsopgaver inden for bank, depot, pension og realkredit? Og vil du være en del af den afdeling, der er den tætteste samarbejdspartner for centrene i den daglige betjening af kunderne, og som understøtter centrene og Nykredit Direkte® i at give vores kunder den optimale oplevelse? 

Dit nye job
Som studentermedhjælper i Operations får du en bred vifte af arbejdsopgaver inden for både privat-, erhvervs- og pensionsområdet. Opgaverne omfatter bl.a. revisorbesvarelser, oprettelse af bankprodukter, oprettelse af personalekunder samt en bred vifte af andre opgaver.

Din erfaring
Ansvarlighed og en stærk servicetilgang til dine kolleger og opgaver kendetegner dig. Det er vigtigt, at du er åben og god til at kommunikere med både interne i organisationen og eksterne uden for organisationen. Vi forventer, at du har minimum to år tilbage af din uddannelse, og måske har du erfaring fra en lignende stilling. Det er derudover en fordel, hvis du har et grundlæggende kendskab til finansielle produkter og processer eller har indblik i nogle af Nykredits systemer.

Du er positiv og lærenem med et højt energiniveau
Som studentermedhjælper i Operations er du i din dagligdag i kontakt med mange forskellige mennesker i hele organisationen, og derfor er det vigtigt, at du af natur er udpræget serviceminded og udadvendt. En ekstra indsats, ambitioner og samarbejdsevner bliver anerkendt, og da vi hver dag har mange forskellige arbejdsopgaver, er det væsentligt, at du er i stand til at bevare overblikket, også når det går stærkt.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et studenterteam på 11. Vi lægger vægt på en god portion daglig sparring omkring opgaver, og du vil opleve et miljø, hvor der i høj grad er plads til faglige diskussioner. Vi gør meget for løbende at forbedre os, og her er det særligt medarbejderne, der kommer med de gode idéer. Vi har et højt aktivitetsniveau og arbejder performanceorienteret mod vores mål. Operations er fysisk placeret i Taastrup to min. fra Høje Taastrup Station.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt Ida Bjørn Jacobsen, 44 55 97 24 / IDAJ@nykredit.dk 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

Tåstrup

Ansøgningsfrist

27 oktober 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online