Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Deloitte søger konsulenter til at sætte form og figur på økonomistyringen i den offentlige sektor

Deloitte

Fuldtidsstilling

Den offentlige sektor efterspørger i stor stil konsulenter, der kan drive, optimere og transformere økonomiorganisationen.

Vi søger derfor nye kolleger til Finance & Performance Public, der ligesom os har et økonomisk mindset, brænder for at sætte egne kompetencer i spil og ønsker at arbejde i rollen som økonomichefens foretrukne rådgiver og implementeringspartner.

What impact will you make?
Som en del af Finance & Performance Public får du mulighed for at gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner. Lyder det appellerende, er Deloitte bestemt stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team
Som konsulent kommer du i hverdagen til at arbejde tæt sammen med erfarne kolleger og projektledere, der støtter dig og lærer fra sig, ligesom du vil få en Talent Manager, der blandt andet hjælper dig i din udvikling, samt støtter og rammesætter hverdagen.

I vores daglige virke lever og ånder vi for at give kunderne med- og modspil, og derfor bruger vi det meste af tiden ude hos kunden, hvor handlingsmentalitet og evnen til at interagere med andre er nøglen til succes.

Vi har desuden en række pejlemærker for vores hverdag i form af Finance & Performance Public’s strategi for udvikling af medarbejdere og afdeling, vores værdisæt for kollegial adfærd samt vores energi-barometer, der sikrer fokus på mennesket, også når det går stærkt.

Dine opgaver
Vi er Danmarks førende rådgiver og implementeringspartner inden for økonomi- og virksomhedsstyring i den offentlige sektor. Vores opgaver spænder fra udvikling af strategi og overordnede rammer for økonomistyringens tilrettelæggelse til organisering af økonomifunktionen samt design og implementering af de daglige processer.

Vi beskæftiger os med optimering og styrkelse af økonomifunktionens rolle ved at fokusere på, hvordan økonomifunktionen kan skabe værdi for kundens organisation. Dertil kommer også en operationel tilgang ved at styrke kundernes regnskaber, budgetter, controlling og økonomistyring.

Fra din første arbejdsdag arbejder du som konsulent ude hos vores kunder, og du får hurtigt en bred indsigt i den offentlige sektor.

Vi arbejder tæt sammen med kundens beslutningstagere, og vi er med helt inde i maskinrummet, når en deadline skal overholdes, en rapport skal udarbejdes, eller en proces skal optimeres.

Vi tilbyder

  • Et forløb, hvor du starter sammen med andre på samme niveau, som du løbende kan sparre med, og som har et tæt socialt sammenhold på tværs af faglighed og branchefokus.
  • En kultur baseret på anerkendelse, samarbejde, humor og sparring, understøttet af et imponerende antal sociale arrangementer.
  • En alsidig og omskiftelig hverdag, hvor få dage er ens, og hvor du bruger meget af din tid ude hos kunderne. Du arbejder enten i projekter eller som en del af kundens organisation.
  • En hverdag, der stiller store krav til dine sociale kompetencer og evne til at formidle og kommunikere klart og effektivt på tværs af forskellige niveauer i kundens virksomhed og internt i Deloitte.
  • Et uddannelsesforløb, der skræddersys til dig, hvori du tilegner dig væsentlige kompetencer samt den nyeste viden om sektoren generelt.
Consulting Academy / CFO Academy
Vi sikrer, at der løbende er fokus på dit talent igennem vores omfattende interne uddannelsesprogram. Fordi den forskel, vi gør for vores kunder, starter med dig. Desuden tager programmet udgangspunkt i dit uddannelsesniveau, din erfaring og dine kompetencer og starter med et ophold på Consulting Academy i Sydeuropa, efterfulgt af en uge på CFO Academy.

Vores uddannelsesprogram er samtidig din unikke adgangsbillet til et stærkt netværk af erfarne såvel som nye konsulenter, der kan flytte dig og dine kompetencer til nye højder.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du studerer på sidste år på din kandidatuddannelse, netop har færdiggjort den, eller måske allerede har nogle års relevant erfaring.

Du interesserer dig for økonomi og regnskab og trives godt med at arbejde med og udlede informationer fra tal. Herudover er du analytisk stærk, struktureret, har drive og er god til at kommunikere og formidle budskaber både mundtligt og skriftligt.

Du formår at sætte dig ind i andres situation og forstår, at der kan være forskellige interesser, der skal mødes, ligesom du er engageret og godt kan lide at lære fra dig.

Din uddannelsesretning kan eksempelvis være cand.merc., cand.oecon., cand.polit., cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller måske noget helt andet. Vigtigst af alt er, at du ønsker at være med til at løfte den offentlige sektor med udgangspunkt i de opgaver, der naturligt løses i en moderne økonomifunktion.

Impact that matters
Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning
Send os din ansøgning, CV, eksamenspapirer samt andre relevante dokumenter via jobopslaget.  Vi regner med, at du kan starte 1. marts 2020, og du optages samtidig på vores Consulting Academy med start i marts 2020. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning allerede i dag. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Kasper Hougaard på 93936406 eller Senior Manager Niels Poulsen på telefon 22202160.

Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Deloitte

Geografi

København S

Ansøgningsfrist

01 december 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online