Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til Finansministeriets Center for klima, grøn økonomi og EU (KGE)

Finansministeriet

Interesserer du dig for EU, miljø eller klima? Er du skarp med tal, og har du lyst til at få indblik i arbejdet med EU’s flerårlige finansielle ramme, fordelingen af milliarder af euro, hvem der skal betale og EU’s årlige budget? Så kunne et job som student i Finansministeriets Center for klima, grøn økonomi og EU (KGE) være noget for dig.

Om stillingen
Vi søger en student til Finansministeriets Center for klima, grøn økonomi og EU. Du vil indgå i EU-teamet, hvor du vil bidrage til arbejdet med Brexit, bekæmpelse af svig med EU’s midler, forhandlingerne om EU’s næste flerårige budget og internationalt klimasamarbejde. Arbejdsopgaverne spænder bredt, og du vil bl.a. derfor skulle:

•   bidrage med research til policy-analyser
•   udvikle og vedligeholde excel-modeller
•   bidrage til det løbende budgetarbejde
•   hjælpe til med en bred vifte af kontorets løbende opgaver.

Som student i KGE vil du få indsigt i Finansministeriets arbejde, den udgiftspolitiske beslutningsproces og opnå overblik over nogle af de centrale problemstillinger særligt på EU-området. Derudover vil du komme til at bidrage til analyser af den udgiftsmæssige udvikling på kontorets arbejdsområder og vil i den forbindelse få mulighed for at bringe din viden og erfaring fra studiet i spil. 

Kontoret består udover fire studenter af 15 AC’ere, en souschef og en kontorchef.
 

Om dig 
Vi har tradition for i vidt omfang at inddrage vores studenter i arbejdet og give dem ansvar for egne opgaver. Vi forventer derfor, at du:
 
•   har en stærk faglig profil, er arbejdsom, grundig og initiativrig
•   har en skarp analytisk sans, god talforståelse og øje for detaljer 
•   har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner 
•   har gode samarbejdsevner og tager selvstændigt ansvar for dine opgaver 
•   har godt kendskab til Office-pakken og særligt Excel 
•   bidrager til den gode stemning i kontoret.

Ansættelsesvilkår 
Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område(OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i staten. 

Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, men vi forventer samtidig, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning. Generelt tilstræber vi en arbejdstid på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge.
 

Ansøgning 
Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via Statens eRekruttering - ved at trykke på knappen ”Søg her”, så vi har materialet senest d. 6. december 2019.

Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  
 
Vi forventer at holde samtaler primo uge 51. 


Yderligere oplysninger 
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Marie Kristensen på tlf. 25 43 98 50 eller marik@fm.dk eller fuldmægtig Emil Jexner Hamberg på tlf. 33 92 40 37 eller på emilj@fm.dk.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Finansministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

06 december 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online