Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Private Wealth Management

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Private Wealth Management skal du være med til at forme fremtidens kundeoplevelse for Nykredits mest formuende og komplekse privatkunder. Du bliver en vigtig medspiller og skal sammen med resten af organisationen være med til at sikre, at Nykredit er på forkant med udviklingen, så vi fortsat er ”Bedst til kunder”. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen.

Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.
 
Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Business & Sales Support, der er en del af forretningsområdet Private Wealth Management.
 
Din nye stilling
I Private Wealth Management bliver du en del af en dynamisk og innovativ enhed bestående af ni ambitiøse og dedikerede medarbejdere med en bred vifte af opgaver. Vi håndterer alt lige fra konceptudvikling og innovation til implementering og procesoptimering, og du kan forvente at få opgaver, der berører alle aspekter af vores opgavepalet. Vores dagligdag er altid varieret, og vi arbejder konstant med at skabe mere tid til kunderne. Konkrete eksempler på arbejdsopgaver er:

 • innovation og konceptudvikling
 • opdatering af processer i forbindelse med udvikling af kundetilbud
 • implementering og processoptimering.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du:

 • afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år.

Derudover skal du:

 • være innovativ og nytænkende
 • trives i en omskiftelig dagligdag
 • have en naturlig interesse for bankverdenen
 • trives med opgaver af vekslende karakter og kompleksitet
 • være god til at arbejde selvstændigt, men samtidig have stærke samarbejdsevner og ikke være bange for at spørge om hjælp, når behovet melder sig
 • være nysgerrig og have lyst til at udforske nye måder at gøre tingene på, hvor kundens behov altid er i fokus
 • kunne se forretningsmuligheder frem for begrænsninger.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/
 

Er du interesseret?
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Kristian Thim, 44 55 15 86 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 januar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online