Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Tax-teamet i Nykredit Portefølje Administration

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Tax-teamet får du muligheden for at komme helt tæt på og præge udviklingen i vores arbejde med investeringsenhedernes skattemæssige forhold. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 


Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Tax, der er en del af Nykredit-koncernens datterselskab Nykredit Portefølje Administration.

Din nye stilling
I Tax bliver du en del af et team med tre dygtige skattespecialister, hvis primære opgaver er at udarbejde skattedokumentation og – i samarbejde med depotbanker – varetage tilbagesøgningsprocessen for udbytteskatter på investeringsenhedernes aktiver i udlandet. Dine hovedopgaver bliver at:

  • Forberede og udarbejde skattedokumentation på udvalgte lande
  • Indføre og ajourføre viden på aktuelle skattemæssige områder (fx dobbeltbeskatningsoverenskomster, EU-ret, lokal ret, praksis mv.) og bidrage til de bedste løsninger for investeringsenhederne
  • Have kontakt til depotbanker, rådgivere og Tax Agents i hele verden og i samarbejde med disse sikre reduktion af skatter ved kilden og/eller reduktion ved tilbagesøgning
  • Bidrage til afdelingens udvikling af effektive processer, herunder it-løsninger, der udvikles i samarbejde med kolleger og Nykredits IT-afdeling.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du:

  • Afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år.

Derudover skal du:

  • Være resultatorienteret og udstyret med både ambitioner og stort engagement
  • Være imødekommende og evne at sætte dig ind i både interne og eksterne kunders behov
  • Have stærke samarbejdsevner og være god til at videndele, men samtidig også formå at arbejde selvstændigt og overholde deadlines
  • Være analytisk stærk
  • Have ordenssans og være i stand til at skabe overblik, da arbejdsdagene ofte er varierende – dog altid med øje for detaljen.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt Head of Accounting & Tax Erik Lund, 44 55 18 29 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 5. januar 2020

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 januar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online