Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Koncernregnskab

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Koncernregnskab skal du være med til at udarbejde Nykredit-koncernens regnskaber samt dele af den regulatoriske rapportering til eksterne myndigheder. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 

Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Koncernregnskab, der er en del af forretningsområdet Koncernøkonomi.

Din nye stilling
I Koncernregnskab bliver du en del af et team, der har ansvaret for at udarbejde Nykredit-koncernens regnskaber og dele af den regulatoriske rapportering til eksterne myndigheder. Dit graduateforløb hos os vil til dels bestå af arbejde med måneds- og kvartalsregnskaber, men samtidig lægger vi også vægt på, at du skal være med til at udfordre og effektivisere vores nuværende processer og i den forbindelse deltage i projekter, der har til formål at effektivisere vores processer og højne vores kvalitet.

Udover at deltage i de månedlige og kvartalsvise regnskabsopgaver vil du blive involveret i et kommende projekt, der omhandler udskiftning af vores bogføringssystem. Det forventer vi vil kunne lette vores hverdag betragteligt, men det kræver til gengæld, at vi får udnyttet systemet optimalt, hvilket du får mulighed for at sikre med dine kolleger i teamet. Der vil formentlig komme andre opgaver og projekter, hvor du skal være med til at forenkle og effektivisere vores hverdag, så generelt forestiller vi os, at du kommer med et par friske øjne på vores etablerede arbejdsgange.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du

  • Afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år
  • Har taget en relevant videregående uddannelse med fokus på økonomi..

Mange af opgaverne stiller krav til din analytiske side, mens andre opgaver taler mere til dine kommunikative og relationelle kompetencer – fx når du deltager i projekter eller afholder workshops for kolleger og andre interessenter i forretningen. Vigtigst af alt er det, at du har lyst til at udvikle dig og udfordre os og vores vaner.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt underdirektør Terese Dissing, TEDI@nykredit.dk eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 5. januar 2020

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 januar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online