Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Business Analysis

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Business Analysis skal du være med til at sætte strøm til Nykredits forretningsstrategi og ambition om at være Bedst til kunder – i samspil med forretningen. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 

Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Business Analysis, som er en del af forretningsområdet Digital, Change & IT (DCI).

Din nye stilling 
Som graduate i DCI arbejder du altid med værdiskabelsen for øje. Du skal tilegne dig de metoder, den viden og de kompetencer, der kræves for at udvikle de løsninger, der gør forretningsområderne i stand til at nå deres mål. Du kommer til at indgå i et agilt team som analytiker, og vores arbejdsmiljø er uformelt, dynamisk og præget af en høj energi. Vi vil gerne udvikle os og ser meget gerne, at du udfordrer organisationens rammer for udvikling af digitale løsninger. Dine opgaver kommer bl.a. til at bestå i at:

 • Analysere forretningsmæssige behov og omsætte dem til konkrete og dokumenterede udviklingskrav
 • Analysere komplekse problemstillinger ud fra en kunde-, forretningsmæssig og teknisk vinkel
 • Udfordre forretningsenheder på ambitionsniveau for løsningsvalg holdt op mod værdiskabelse for slutkunden
 • Analysere konkrete løsninger, som skaber den bedst mulige sammenhæng til Nykredits eksisterende systemer
 • Kommunikere løsningskrav tydeligt på tværs af ledelse, samarbejdspartnere og IT-udviklere
 • Være med til at skabe et high performing og agilt team.

Din fysiske arbejdsplads vil være enten i København eller Aalborg, og rejseaktivitet til København, Aalborg eller Warszawa vil forekomme.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du:

 • Afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år.

Derudover skal du:

 • Være udadvendt, rummelig og kommunikativt dygtig
 • Være en holdspiller, der kan opbygge gode relationer; både fordi du får en bred kontaktflade i din hverdag, og fordi du skal være en del af et agilt team
 • Være nysgerrig på at lære af dine mere erfarne kolleger, så dine analytiske færdigheder hele tiden forbedres
 • Arbejde selvstændigt, ansvarsbevidst og effektivt med en metodisk og vedholdende tilgang til dine opgaver.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret?
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Anders Gravgaard Hyldelund, 28 70 28 05 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 5. januar 2020

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 januar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online