Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Forretningsstrategi og -udvikling

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Forretningsstrategi og -udvikling skal du deltage i forretningsudviklingsprojekter til gavn for vores privatkunder. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 


Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Forretningsstrategi og -udvikling, der er en del af forretningsområdet Retail Privat.

Din nye stilling
I Forretningsstrategi og -udvikling bliver du en del af et team, der beskæftiger sig med forretningsudviklingsprojekter til gavn for vores privatkunder. Du får en aktiv rolle i hele forretningsudviklingsprocessen: observationer af markedet, udarbejdelse af analyser samt design og implementering af nye tiltag. Opgaverne vil give dig snitflader på tværs af hele organisationen. Du får dermed mulighed for at opbygge et stort netværk og få et unikt indblik i den finansielle sektor. Samtidig er du med til at påvirke og give input til, hvordan vi kommer i mål med vores strategi.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du:

  • Afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år
  • Har taget en relevant videregående uddannelse med fokus på økonomi og er blandt de bedste på din årgang
  • Har faglig erfaring fra studiejob, praktikophold eller lignende.

Derudover skal du:

  • Have forretningsfokus og være frisk på at udfordre din teoretiske viden
  • Formå at omsætte dine skarpe strategiske, analytiske og økonomiske kompetencer i praksis
  • Være drevet af at bruge dine tillærte modeller/metoder til analysearbejde, innovation og udvikling
  • Have lyst til at udfordre os og komme med nye perspektiver på bl.a. markedstendenser
  • Have nemt ved at bygge netværk og kommunikere med specialister fra mange forskellige fagområder.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret?
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Ulrich Bøgelund Byrum, 44 55 15 19 / UBB@nykredit.dk eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 5. januar 2020

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 januar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online