Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduates til Corporates

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Corporates skal du være med til at yde strategisk rådgivning for større danske og nordiske erhvervsvirksomheder. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 


Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Corporates, der er en del af forretningsområdet Corporates & Institutions.

Din nye stilling 
I Corporates bliver du en del af et ambitiøst team på 37 kolleger med mange og udfordrende opgaver, som søger at sætte markedsstandarden for god rådgivning inden for vores kerneområder. Vi tror på, at forudsætningen for afdelingens fortsatte succes er høj motivation, arbejdsglæde, samarbejde, fleksibilitet og fokus på høj faglig kvalitet. I Corporates arbejder vi med koncernens største og mest komplekse erhvervskunder og samler koncernens kompetencer inden for akkvisitionsfinansiering, kapitalmarkedstransaktioner, M&A Advisory, kreditformidling, derivater og valuta. Du kommer til at deltage i strategisk rådgivning af større danske og nordiske erhvervsvirksomheder. Helt konkret bliver dine opgaver at:

  • Udarbejde analyser, strategier og markedsføringsmateriale til brug ved virksomhedshandler og kreditformidling ved obligationer eller syndikerede lån
  • Udarbejde strategiske analyser samt regnskabs- og kapitalstrukturanalyser
  • Lave finansiel modellering til værdiansættelse af selskaber og aktiver.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du

  • Afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år
  • Har taget en relevant videregående uddannelse med fokus på økonomi.

Derudover skal du:

  • Have stærke analytiske evner og en solid forretningsforståelse
  • Være kommunikativt stærk; både skriftligt og mundtligt og på både dansk og engelsk
  • Mestre Office-pakken
  • Være opsøgende og proaktiv af natur.

Erfaring med industrianalyser, finansiel modellering, ratingmodeller, værdiansættelse eller kapitalstrukturanalyse er en fordel.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt Head of Advisory & DCM Jesper Foli Larsen, 61 22 75 28 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 5. januar 2020

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 januar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online