Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Vurderingssekretariatet

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Vurderingssekretariatet skal du være med til at skabe de bedste rammer for vores vurderingsspecialister. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 

Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Vurderingssekretariatet, der er en del af forretningsområdet CRO.

Din nye stilling
I Vurderingssekretariatet bliver du en del af et team med 11 dedikerede medarbejdere, heraf fire studentermedhjælpere. Vi sidder centralt i København og vil kendes for at skabe de bedste rammer for vurderingsspecialister, men også for at kunne levere support og processer, der afspejler vores indsigt i området med et smil på læben. Arbejdsopgaverne i Vurderingssekretariatet er blandt meget andet:

 • Validering af data i tilknytning til vurderingsområdet
 • Analyse af data
 • Rapportering til vurderingsledelsen, pengeinstitutterne og eksterne myndigheder
 • Udarbejdelse af præsentationer af analyser og rapporter
 • Samarbejde med vores øvrige økonomifunktioner
 • Udvikling af nye koncepter, processer og instruktioner
 • Support af vurderingsspecialister, pengeinstitutter og vurderingsledelsen både i forhold til små og store spørgsmål relateret til områdets koncepter og systemer
 • Deltagelse i udviklingsopgaver særligt i forhold til ibrugtagning af nye digitale løsninger.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du

 • Afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år.

Derudover skal du:

 • Være analytisk stærk
 • Have forståelse for, hvordan budskaber skal sælges
 • Være en stærk formidler, der kan præsentere analyser på en pædagogisk måde, så selv udenforstående kan forstå resultaterne
 • Have stærke samarbejdsevner og være god til at videndele.

Din værktøjskasse indeholder Power BI, SAS, SQL og VBA. Du er ikke nødvendigvis ekspert i alle værktøjerne, men du har mod på at blive det.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Mikkel S. L. Krogsfeldt, 29 20 25 92 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 5. januar 2020

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 januar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online