Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Særlige Engagementer Erhverv

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Særlige Engagementer Erhverv bliver du en central del af Nykredits kreditrisikostyring. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 

Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Særlige Engagementer Erhverv, der er en del af forretningsområdet Kredit.

Din nye stilling
Du bliver en central del af Nykredits kreditrisikostyring. Du er med til at udvikle og vedligeholde processer, værktøjer og forretningsgange, der understøtter håndteringen af svage og nødlidende kunder og korrekte nedskrivninger på kunderne. Du får hurtigt et godt netværk og et selvstændigt ansvar for opgaveløsningen. Dine primære opgaver bliver at:

 • analysere de regulatoriske rammer for Nykredits håndtering af svage og nødlidende kunder bl.a. i forhold til nedskrivningsområdet
 • deltage i planlægningen af, hvordan Nykredits retningslinjer på svagkundeområdet bedst muligt føres ud i livet og understøtter kunderådgiverens daglige arbejde
 • give feedback til og sparre med kolleger i Nykredits centre og i Kredit
 • udarbejde analyser og præsentationer til ledelsen i Kredit, Kreditkomitéen og bestyrelsen
 • deltage i diverse projekter, der understøtter Nykredits mål på svagkundeområdet.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du:

 • Afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år
 • Har taget en relevant videregående uddannelse med fokus på økonomi og/eller jura.

Derudover skal du:

 • Have personligt drive og en god portion gennemslagskraft
 • Være fagligt nysgerrig og evne at omsætte teori til praksis
 • Være analytisk, detaljeret og systematisk
 • Mestre skriftlig og mundtlig kommunikation
 • Nyde at arbejde med forskellige IT-værktøjer.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret?
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Hanne Råe Larsen, 44 55 46 17 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 5. januar 2020 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 januar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online