Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til P/L Reporting

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i P/L Reporting skal du være med til at styrke vores team, strømline vores processer og gå i dialog med og udfordre forretningen, alt imens den høje kvalitet sikres. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 

Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen P/L Reporting, der er en del af forretningsområdet Group Finance and Investments.

Din nye stilling
I P/L Reporting bliver du en del af et team med otte specialister og tre studenter, som er i gang med en større udvikling. Vi har ansvaret for analyse og rapportering på forretningsområderne Markets, Investments og Treasury i Danmarks største realkreditinstitut. Du vil sidde i centrum for en af de mest spændende finanskoncerners udvikling, og i de kommende år kommer der til at ske en masse, som du vil blive del af. Samarbejde og sparring med kollegerne er essentielt for, at vi kan lykkes med vores opgaver. Du vil hurtigt opnå et stort netværk, da du dagligt samarbejder med andre enheder i Nykredit. I praksis kommer du til at:

 • Udarbejde rapportering til ledelsen i Nykredit
 • Analysere og rapportere profit/loss dagligt
 • Optimere processer
 • Stå for ad hoc-implementering af nye produkter og projekter.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du:

 • Afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år
 • Har taget en relevant videregående uddannelse med fokus på økonomi eller matematik.

Derudover skal du:

 • Have indsigt i regnskabsmæssige problemstillinger for finansielle virksomheder
 • Have interesse for makroøkonomi og dens indflydelse på forretningsområder
 • Være nysgerrig, udadvendt, vedholdende og kvalitetsbevidst
 • Være god til at arbejde selvstændigt og samtidig være bevidst om vigtigheden af at være en holdspiller og en del af et team
 • Være relationelt stærk og opsøgende i din adfærd.

Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring inden for arbejde med finansielle produkter fra et studiejob. Ideelt set har du kodemæssige kompetencer inden for fx SQL og SAS samt stor lyst til at gå i dialog med forretningen og forstå denne.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt chef for P/L Reporting Rasmus Ulrich Engelstad Sørensen, 44 55 13 45 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 5. januar 2020 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 januar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online