Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Realkreditprodukter

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Realkreditprodukter får du en unik mulighed for at opbygge en stærk teoretisk ballast inden for realkreditområdet. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 

Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Realkreditprodukter, der er en del af forretningsområdet Funding & Kapital.

Din nye stilling
I Realkreditprodukter bliver du en del af en ambitiøs afdeling med ca. 60 kolleger. Afdelingen er produktejer af koncernens realkreditprodukter og prioritetslånskonceptet. Vi deltager i og leder større tværgående projekter og leverer specialistviden til ad hoc-opgaver. Ud over produktansvaret løser vi en række analyseopgaver samt sikrer korrekte realkreditberegninger, som indgår i beregnings- og rådgivningsværktøjer samt koncernens låneproduktionssystemer.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du:

  • Afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år
  • Har taget en relevant videregående uddannelse med fokus på økonomi.

I tillæg hertil har du en solid interesse for realkreditområdet og synes, det er spændende og udfordrende at deltage i tværgående opgaver. Vi stiller høje krav til kvaliteten af dit arbejde og forventer, at du både kan samarbejde og arbejde selvstændigt. Du skal ligeledes have gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Anette Schjerning, 44 55 15 31 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 5. januar 2020

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 januar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online