Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Performance Reporting

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Performance Reporting skal du være med til at rapportere forretningsområdernes og koncernens finansielle performance til topledelsen. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 

Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Performance Reporting, der er en del af forretningsområdet Group Finance and Investment.

Din nye stilling 
I Performance Reporting rapporterer vi forretningsområdernes og koncernens finansielle performance til topledelsen. Forretningsområderne er af vidt forskellig karakter og kompleksitet, og du skal evne at analysere udviklingen på detaljeret niveau i forretningsområderne såvel som koncernens samlede finansielle performance. Du vil derfor blive udfordret på dit overblik og din evne til at præsentere de vigtigste budskaber på en overskuelig og lettilgængelig måde.

Ved siden af den løbende performancerapportering vil du indgå i projektrelaterede opgaver, hvor du vil være drivkraften bag implementeringen af de ønskede forandringer. Du kommer i den grad til at præge, hvordan vi kan blive en endnu mere relevant sparringspartner for forretningen, og du får en stor aktie i, hvordan vi lykkes med at levere skarpe og relevante budskaber.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du:

  • Afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år
  • Har taget en relevant videregående uddannelse med fokus på økonomi/finansiering/erhvervsøkonomi.

Derudover skal du:

  • Have stærke samarbejdsevner og være god til at videndele
  • Være analytisk stærk
  • Være kommunikativt stærk med lyst til at præsentere
  • Trives med at tage ansvar og lederskab, når det kommer til at drive, udvikle og eksekvere
  • Være god til at bevare overblikket – særligt når det kommer til komplekse opgaver.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Jesper Wehner, 44 55 83 35 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 5. januar 2020 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 januar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online