Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Kreditsekretariatet

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Kreditsekretariatet får du ansvar for løbende analyse og monitorering på både portefølje- og enkeltsagsniveau. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 

Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Kreditsekretariatet, der er en del af forretningsområdet Kredit.

Din nye stilling
I Kredit bliver du en central del af Nykredits kreditrisikostyring, hvor du får ansvar for den løbende analyse og monitorering på både portefølje- og enkeltsagsniveau. Du bliver tillige involveret i opfyldelsen af Kredits ambition om hurtige og gode kreditbeslutninger tæt på kunderne. Derudover kan du forvente at deltage i eller få ansvar for styringen af udviklingsprojekter, der understøtter Nykredits mål om at være ”bedst til kunder”. Du får ligeledes ansvar for udviklingen af koncepter, processer og forretningsgange. Alt i alt vil du altså hurtigt få selvstændigt ansvar for dele af Kredits opgaveløsning.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Deltage i analyser af data, der giver indsigt i forretningens risiko på portefølje- og enkeltsagsniveau
  • Udarbejde analyser og præsentationer til ledelsen i Kredit, Kreditkomitéen og bestyrelsen
  • Deltage i diverse projekter, der understøtter Nykredits mål
  • Være superbruger på værktøjer til datafangst og -analyse.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du:

  • Afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år
  • Har taget en relevant videregående uddannelse med fokus på økonomi/analyse.

Derudover kræver denne stilling, at du er udadvendt, fagligt nysgerrig og udstyret med en god portion gennemslagskraft. Ligeledes lægger det til din natur at have en analytisk, detaljeorienteret og systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver. Sidst men ikke mindst er du en stærk formidler både skriftligt og mundtligt og nyder at arbejde med data og IT-værktøjer.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret?
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt underdirektør Lisa Lund Holst, 44 55 15 36 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 5. januar 2020

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

05 januar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online