Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Totalkredit Erhvervsrådgivning

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Totalkredit Erhvervsrådgivning skal du være med til at rådgive de 54 pengeinstitutter, der samarbejder med Totalkredit. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 

Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Totalkredit, der er en del af Nykredit-koncernen, gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Totalkredit Erhvervsrådgivning, der er en del af Totalkredit.

Din nye stilling
Totalkredit Erhvervsrådgivning har til huse på Åhave Parkvej i Viby J. Du bliver en del af et team på 12 medarbejdere, og vi tror på, at stærke partnerskaber er grundlaget for en god forretning, og at passionerede medarbejdere skaber stærke partnerskaber. Derfor er det helt essentielt, at du finder ”vi”-kulturen stærkere end ”jeg”-kulturen og er enig i, at individet aldrig må være vigtigere end teamet.

I Totalkredit Erhverv opfatter vi de ca. 40 pengeinstitutter, der er en del af vores partnerskab, som vores kunder. Vi sætter en ære i at lytte til deres behov og levere de attraktive produkter og effektive løsninger, de har behov for. På den måde kan vi styrke vores fælles konkurrencekraft og sikre de bedste oplevelser for vores kunder. Konkret kommer du til at:

  • arbejde med forretningsudvikling og optimering af arbejdsprocesser
  • deltage i en række projekter og opgaver på tværs af koncernen, hvor din rolle typisk vil være med fokus på at understøtte samarbejdet mellem pengeinstitutterne og Totalkredit Erhverv.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du:

  • afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år.

Derudover har du interesse for den finansielle sektor – både bank og realkredit samt kredit- og regnskabsforhold. Med din kvalitetssans, din serviceorienterede indstilling og dit store overblik yder du høj service til gavn for kolleger og kunder. Sidst men ikke mindst er det naturligt for dig at arbejde struktureret.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret?
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt funktionschef Bent Nielsen, 44 55 61 10 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89. 


Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 16. februar 2020Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

16 februar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online