Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Styring & Rapportering i Totalkredit

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Styring & Rapportering vil du hurtigt få mulighed for at præge Totalkredits forretning. Vi har høje ambitioner for vores produkter, digitale værktøjer, kommunikation og data. Vi forventer at du - ligesom vores øvrige kolleger - tager aktiv del i udviklingen af Totalkredit, så vi fastholder vores position som markedsleder. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 

Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Totalkredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Styring & Rapportering, der er en del af Totalkredit.

Din nye stilling
Du bliver en del af et kompetent team i Styring & Rapportering, hvor vi bl.a. skaber indsigt til ledelsen og til samarbejdspartnere i Totalkredit. Indsigt i indtjening, låntyper og deres fordeling på geografi, alder mm. Vi lægger vægt på at arbejde sammen med de øvrige afdelinger i vores store organisation, og det foregår gennem åben dialog og med godt humør. Som graduate i Totalkredit er dine opgaver bl.a. at:

 • lave dataudtræk og -analyser, der understøtter forretningen og understøtter beslutninger; herunder dataudtræk til interne analyser og ledelsesrapportering til Totalkredits direktion og bestyrelse samt de 54 samarbejdende pengeinstitutters direktioner og områdeansvarlige
 • koble Totalkredits egne data med eksterne data og udarbejde dataanalyser, der viser tendenser og skaber forretningsmuligheder gennem visualiseringer i fx Power BI og Tableau
 • opbygge og vedligeholde dataudtræk fra forskellige databaser
 • deltage i projekter, hvor rapportering og datawarehouse spiller en central rolle
 • arbejde med optimering af processer og koordinere dataleverancer på tværs af koncernen
 • sikre et godt datagrundlag i tæt samarbejde med koncernens IT-afdeling.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du:

 • afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år.

Derudover skal du:

 • være en performanceorienteret holdspiller med vindermentalitet
 • være udholdende og ønske at gå den ekstra mil for kunden, de samarbejdende pengeinstitutter, projektet, koncernen og Totalkredit
 • elske at arbejde med data
 • arbejde struktureret
 • have interesse for at arbejde med SQL.

Hvis du har erfaring med fx SAS, Power BI, Tableau og/eller VBA, så er du et skridt foran. Ideelt set har du erfaring med at analysere store datamængder, men som minimum har du mod på at lære det. Du har forståelse for, at data skaber forretningsværdi, hvis vi bruger det rigtigt. Samtidig er du analytisk skarp og god til at kommunikere - og så sætter du en ære i at aflevere et færdigt og gennemarbejdet produkt.

Vi tilbyder dig
I Totalkredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Totalkredit.
 
Du kan læse mere om vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret?
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt underdirektør Pernille Engelborg, 28 71 75 50 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 16. februar 2020


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

16 februar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online