Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Digitale Partnerløsninger i Totalkredit

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Digitale Partnerløsninger skal du være med til at sikre, at de digitale løsninger, vi udvikler og vedligeholder for de 54 pengeinstitutter i Totalkredit-partnerskabet, altid er i top. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen. 

Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Totalkredit, som er en del af Nykredit-koncernen, gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Vores graduateforløb varer 12 måneder. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Digitale Partnerløsninger, der er en del af Forretningsudvikling i Totalkredit.

Din nye stilling
I Digitale Partnerløsninger bliver du en del af et team, der er ansvarlig for at udvikle og vedligeholde digitale løsninger for de 54 pengeinstitutter i Totalkredit-partnerskabet. Du vil arbejde med udvikling og implementering af digitale løsninger, kommunikationsplatforme, apps mv. Og så kommer du også til at deltage i en række projekter og opgaver på tværs af koncernen. Her vil din rolle typisk være at rette fokus mod understøttelsen af de 54 samarbejdende pengeinstitutter og vores fælles konkurrencekraft.

Digitale Partnerløsninger består af 20 engagerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at gøre en forskel for kunderne og rådgiverne i pengeinstitutterne. Afdelingen har et stort netværk – både internt og eksternt – da de fleste opgaver løses på tværs af Nykredit-koncernen og sammen med de 54 samarbejdende pengeinstitutter. Så vi søger en holdspiller, der ønsker at yde en ekstra indsats for kunden, samarbejdet, projektet og Totalkredit.

Dine kompetencer
Det er et krav, at du:

  • afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år
  • har erfaring med Word, PowerPoint og også gerne Excel.

Derudover skal du:

  • være i stand til at sætte dig ind i forretningsmæssige behov, tænke innovativt og skabe fremdrift
  • have stærke samarbejdsevner og kunne lide at arbejde i højt tempo
  • være løsningsorienteret og stå på mål for, at dine ideer fungerer i virkeligheden
  • have gode kommunikative evner – både skriftligt og mundtligt
  • være udadvendt, positiv og initiativrig af natur.

Vi tilbyder dig
I Nykredit kommer du med i et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit. 
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt underdirektør Pernille Engelborg, 28 71 75 50 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89. 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.
Ansøgningsfrist: 16. februar 2020 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

16 februar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online