Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studenterjob i DI - Brænder du også for nyskabende, økonomiske analyser?

Dansk Industri

Vil du være en del af et hold, der stræber efter at udarbejde Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Så har vi jobbet til dig.

Om os
I DI’s enhed for økonomisk politik og analyse følger vi på tætteste hold konjunkturudviklingen i dansk og international økonomi samt den økonomiske politik. Derudover gennemfører vi mere dybdegående økonomiske analyser inden for eksempelvis eksport, produktivitet, konkurrenceevne, de offentlige finanser og investeringer.

Vi udarbejder mange nyskabende analyser. F.eks. udarbejder vi en omfattende 2030-plan for dansk økonomi, der danner grundlag for DI’s politiske interessevaretagelse og som noget nyt også indeholder et konkret mål for udledningen af CO2. Yderligere udarbejder vi analyser med udgangspunkt i egne tal baseret på indberetninger fra vores 11.000 medlemsvirksomheder.

Enheden består af otte konsulenter, syv studenter og en chef. Vi har en meget uformel omgangstone, hvor dialog, udvikling og samarbejde er i højsædet.

Om jobbet
Du vil indgå i vores dygtige studentergruppe på i alt syv studenter. Arbejdet giver dig rig mulighed for at få en praktisk vinkel på teorierne fra studiet. Og du vil få en god fornemmelse for dansk og international økonomi.

Opgaverne spænder fra overvågning af økonomiske nøgletal over databehandling, beregninger og analyse. Du vil få større opgaver, som primært er dine egne ansvarsområder, men der vil også være en række ad hoc opgaver. Vores vigtigste arbejdsredskaber er office-pakken, herunder Excel samt Aremos, SAS og R. Du vil indgå i et tæt samarbejde med DI-økonomerne og flere studenter, ligesom du også vil have berøring med andre enheder i DI. Vi giver dig god vejledning og oplæring, men der er også mulighed for at få et stort ansvar for egne opgaver, herunder at skrive analyser og hjælpe med at holde oplæg.

Vi sidder i et moderne og inspirerende kontormiljø i Industriens Hus centralt placeret ved Rådhuspladsen i København. Arbejdstiden er som udgangspunkt omkring 15 timer om ugen med god mulighed for fleksibilitet, herunder læsefri til eksamener.

Om dig
Vi forventer, at du studerer økonomi f.eks. polit, oecon eller lignende, er fagligt dygtig og har gode analytiske evner. Du skal have lyst til at bruge din teoretiske viden og praktiske færdigheder til at arbejde med økonomiske analyser. Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye udfordringer og du har gode samarbejdsevner. Du skal have et godt kendskab til it og vil gerne arbejde med excel. Hvis ikke du allerede kan programmere i SAS, R eller Aremos skal du have lyst til at lære det. Og så skal du have lyst til at arbejde i en politisk organisation som DI.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte underdirektør Morten Granzau Nielsen på 3377 4676 eller seniorchefkonsulent Thomas Q. Christensen på telefon 3377 3316.

Du kan læse mere om DI på www.di.dk og du kan se mere, hvad vores studenter siger om at arbejde i DI her.

Send din ansøgning, CV og karakterudskrift via ansøgningslinket senest 20. februar. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende. Tiltrædelse 1. marts eller snarest derefter.

Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Industri

Geografi

København

Ansøgningsfrist

20 februar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online