Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Ledig stilling i 3. kontor som budgetansvarlig for § 28. Transport- og Boligministeriet

Finansministeriet

Fuldtidsstilling

Vil du være med til at bidrage til regeringsinitiativer på transport- og boligområdet? Har du lyst til at arbejde på et område med store bevillinger, og af betydelig politisk interesse? Så er en stilling som budgetansvarlig på Transport- og Boligministeriets område måske dit næste job.


Om stillingen
Du vil blive en af to budgetansvarlige på et område, der har samlede bevillinger på i omegnen af 20 mia. kr. årligt, og med en betydelig politisk bevågenhed. Transport- og Boligministeriets område spænder bredt og omfatter blandt andet store anlægsinvesteringer på vej- og baneområdet, byggeprojekter, boligområdet og store infrastrukturvirksomheder (DSB, Metro, Storebælt, Femern Bælt mv.).

Din kerneopgave vil være finanslovs- og ”budgetbisse”-arbejdet og ministerbetjening. Du skal blandt andet være med til at forberede finansloven, aktstykker til folketinget og regeringsinitiativer og -tiltag på transport- og boligområdet. Du vil herudover komme til at følge de løbende forhandlinger i regi af de forskellige forligskredse på området, samt skulle bidrage aktivt til det løbende budgetanalysearbejde, øvrige analyser mv.

Der er tale om meget forskelligartede opgaver med en bred kontaktflade. Arbejdet indebærer således et betydeligt, dagligt eksternt samarbejde, hvor du vil skulle repræsentere Finansministeriet både i forholdet til Transport-  og Boligministeriet og andre eksterne parter.

I kontoret laver vi, som klassisk budgetkontor, analyser og budgetarbejde på Transport- og Boligministeriets, Kulturministeriets, Erhvervsministeriets og Udenrigsministeriets områder. Kontoret består af 1 kontorchef, 5 AC’ere og 2 studenter.


Om dig
Konkret lægger vi vægt på, at du er:

  • Fagligt stærk og hurtigt kan tilegne dig ny viden og omsætte viden i praksis.
  • Ambitiøs, flittig og initiativrig og trives i en afvekslende og travl hverdag.
  • God til at samarbejde både internt og eksternt.
  • Humoristisk anlagt og kan bidrage til den gode stemning i kontoret.
  • I stand til at tage et selvstændigt ansvar og gerne vil gøre en forskel.

Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, og kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring.


Finansministeriet som arbejdsplads 
Finansministeriet indtager en central rolle i det politiske maskinrum på Slotsholmen og spiller en vigtig og koordinerende rolle i udarbejdelsen af regeringens politik. 

Det karakteriserer Finansministeriets medarbejdere, at de er ambitiøse på egne og samfundets vegne og motiveres af arbejdsopgaver, der løses i et højt tempo, og hvor resultaterne har betydning for samfundet. Samtidig er holdånd og samarbejde med kollegerne en bærende værdi for medarbejderne i Finansministeriet. 

I Finansministeriet er der fra begyndelsen af din ansættelse fokus på din faglige og personlige udvikling, gennem tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne og via introduktionsforløbet "FM KickStart". Hvert kontor og center er desuden organiseret i relativt små enheder, der giver gode rammer for faglig sparring og rådgivning fra din nærmeste chef. 

Se mere om at arbejde i Finansministeriet her


Ansættelsesvilkår 
Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig på baggrund af dine kvalifikationer

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Moderniseringsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.


Yderligere oplysninger 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Peter Thiesen på tlf. 25 26 27 29 eller e-mail pethi@fm.dk.  

Ansøgning 
Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg her” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest onsdag den 19. februar 2020. 

Vi forventer at holde samtaler i uge 8 og 9. 

Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Finansministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

19 februar 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online