Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Ambitiøse studentermedhjælpere søges til Regnskabskontrollen i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsministeriet

Ambitiøse studentermedhjælpere søges til Regnskabskontrollen i Erhvervsstyrelsen

Er du interesseret i virksomheders økonomiske forhold, herunder særligt de regnskabsmæssige og selskabsretlige forhold? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere i Erhvervsstyrelsens Regnskabskontrol, der arbejder med kontrol, sagsbehandling og vejledning af virksomheder, revisorer og advokater.

Om stillingen
Vi tilbyder afvekslende arbejdsdage i et højt fagligt miljø med forskelligartede opgaver og daglig kontakt til virksomheder, advokater, revisorer mv.

Afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer vil du arbejde med at bistå teamets medarbejdere på et eller flere af følgende områder:
•   Behandling af sager om fejl i virksomheders årsrapporter
•   Behandling af sager om ulovlige udlån til kapitalejer eller ledelse
•   Behandling af sager om overtrædelse af bogføringsloven
•   Behandling af spørgsmål vedrørende fortolkning til årsregnskabsloven
•   Behandling af klager over afgifter ved for sent indberettede årsrapporter
•   Bistand til løbende forvaltningsmæssige opgaver, som f.eks. anmodninger om aktindsigt fra journalister

Har du lysten, gåpåmodet og kvalifikationerne, vil du ud over ovenstående få mulighed for at bistå i arbejdet med mere komplekse problemstillinger inden for ovenstående, der vil være med til at give dig kompetencer, som i høj grad efterspørges af mange arbejdsgivere. Du vil ligeledes bistå og få faglig sparring fra styrelsens eksperter på de forskellige områder.

Jobbet vil være et stærkt fagligt supplement til studiet og kan gøre dig ekstra kvalificeret til at få drømmejobbet, når du er færdig med studiet.

Om dig
Vi forestiller os, at du læser på en videregående uddannelse inden for det regnskabsmæssige, juridiske eller erhvervsøkonomiske område. Derudover har du interesse for at arbejde med problemstillinger inden for det regnskabsmæssige og selskabsretlige område.

Vi lægger således vægt på, at:
•   Du er indstillet på at lære og dygtiggøre dig inden for området
•   Du kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale
•   Du kan arbejde struktureret og i fællesskab med andre
•   Du har en åben, positiv og nysgerrig tilgang til arbejdsopgaverne
•   Du er kendetegnet ved at have en høj faglighed

Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Team Regnskabskontrol består af knap 30 medarbejdere med ekspertise inden for de forskellige kontrolområder. Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende studiejob med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed med en stærk digital dagsorden. Vi har fagligt dygtige medarbejdere, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe ny værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på http://www.erst.dk.

Om ansættelse
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden ligger typisk på 15 timer om ugen. Vi er fleksible mht. eksamensperioder, men vi forventer til gengæld, at du er frisk på at give en hånd med i travle perioder. Der er tale om to stillinger med tiltrædelse er hurtigt muligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Josef Hajsen tlf. +45 35 29 13 14 eller fuldmægtig Mahmoud Wehbe tlf. +45 35 29 15 35. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår bedes du kontakte HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Interesseret?
Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling” eller søg via vores hjemmeside på https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 27. marts 2020.

Vi planlægger at afholde samtaler i uge 14 og/eller 15.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion eller etnisk baggrund til at søge.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Erhvervsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

27 marts 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online