Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til P/L Reporting i Group Finance & Investments

Nykredit

Interesserer du dig for handel med finansielle instrumenter? Og vil du være en del af teamet, som leverer det daglige regnskab for Markets og Treasury gennem konsistent og effektvi rapportering? Stillingen er samtidig et godt springbræt til din videre karriere i den finansielle sektor?

Dit kommende job
Stillingen giver dig mulighed for at lære, hvorledes en Markets- og Treasury-funktion fungerer fra den regnskabsmæssige vinkel. Du vil være i tæt dialog med dealere og porteføljemanagere for at sikre en effektiv og rettidig rapportering. Til udarbejdelsen af regnskabet benyttes bl.a. de prisningsmodeller, som anvendes i front office.

Dine primære arbejdsopgaver er at:

  • udarbejde det daglige regnskab i Markets og Treasury
  • følge op på resultatet i Markets og Treasury
  • effektivisere regnskabsprocessen
  • afstemme og kontrollere regnskabet
  • assistere analytikerne med projekter og ad hoc-opgaver.

Dit ansvar vil vokse i takt med udviklingen af dine kompetencer.

Du er detaljeorienteret, struktureret og ansvarsbevidst
Du har fokus på detaljen og har en stærk kvalitetssans i det arbejde, du udfører. Du er struktureret og evner at arbejde selvstændigt, og så er du analytisk i din tilgang til opgaveløsning. Af natur er du meget nysgerrig, hvilket betyder, at du gør en dyd ud af at forstå aktuelle opgaver såvel som problemstillinger. Ligeledes har du det godt med at tænke nyt og søge viden, samtidig med at du tager et stort ansvar for din egen læring.

Vi forstiller os, at du er i gang med andet eller tredje år af en økonomisk videregående uddannelse som fx stud.polit., stud.oecon., stud.scient.oecon eller stud.HA. Derudover har du interesse for finansiering, regnskab, programmering, værdiansættelse af finansielle instrumenter og udviklingen på de finansielle markeder. Vi forventer, at du har masser af gåpåmod og drive. Erfaring med SAS, Python, SQL eller VBA er en fordel.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af afdelingens studenterteam, som består af tre studentermedhjælpere, der tilsammen står for den daglige rapportering. I afdelingen har vi meget fokus på sparring samt faglig og personlig udvikling. I Nykredit anderkender og værdsætter vi vores medarbejdere for ambitioner og en ekstra indsats, og der vil være masser af muligheder for udvikling. Vi er beliggende på Kalvebod Brygge i København.

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen fordelt på to til tre arbejdsdage med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder og ferier.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Rasmus Ulrich Engelstad Sørensen, 44 55 13 45. 

Vi inviterer løbende til samtale, så vi ser frem til at modtage ansøgning, CV og karakterer snarest muligt.
Ansøgningsfrist: 2. juni 2020 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

02 juni 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online